Zaljubljeni par

Nemoj zanemarivati „pravilo tri mjeseca“ kada se kreneš viđati s nekom novom osobom. Ono će ti pomoći da ne završiš slomljenog srca. Evo što to zapravo je!

U posljednje vrijeme viđamo sve češće da se spominje ovo pravilo, a ako si se i na sekundu zapitala ima li ono smisla i trebaš li ga se držati, odgovor je DA! Pravilo koje se zove „Pravilo tri mjeseca“ se odnosi na period dejtanja na samom početku, kada nekoga tek upoznaš. Ukoliko nisi nikada čula za njega i ne koristiš ga kada upoznaš novu osobu koja ti se svidi, nadamo se da će sada to promijeniti. Vjerojatno si nažalost već imala prilike primijetiti da kada nekoga novog upoznaš sve se čini tako savršeno i idealno.

Cura i dečko KVIZ: Gdje ide odnos s dečkom s kojim se viđaš - negdje ili nigdje?

Čini ti se da si upoznala osobu za sebe, svoju srodnu dušu i na sedmom si nebu…sve dok stvari ne krenu nizbrdo. Period kada će obično krenuti nizbrdo je nakon 3 mjeseca jer to je period nakon kojeg se osoba prestane pretvarati i pokaže svoje pravo lice. Moguće je praviti se da si netko drugi, ali to nije tako lako i nakon tri mjeseca maska počne padati.

 

@natalia_drake5 #stitch with @A ♬ original sound - Validation Vamp

 

Tada najbolje vidiš kakav je netko zapravo. Zbog toga se preporuča da kada nekoga upoznaš i kada krenete dejtati, pričekaš tri mjeseca prije nego uđeš u vezu s tom osobom i prije nego si dopustiš vezati se za nju. Kada prođe ovaj period, ako osoba i dalje ostane ista, ponaša se prema tebi jednako kao i do sada, moguće je da si stvarno naišla na nekoga savršenog. Većina se cura javila da su pred kraj ta tri mjeseca stvarno počele viđati drugu stranu te osobe, i to stranu koja im se ne sviđa. Sljedeći put kada se kreneš viđati s nekim, pričekaj da prođu tri mjeseca prije nego kreneš zamišljati vaše vjenčanje.

Puppy love Stvari koje filmovi uporno prikazuju krivo o vezama: Ovih 8 pravila vrijede SAMO u filmovima

pravilo tri mjeseca viđanje dejtanje veza ljubav dečko kako znati je li veza ozbiljna koliko se viđati prije ulaska u vezu

Još vijesti