Par na dejtu

Obit će ti se o glavu ako na ove načine odlučiš zainteresirati dečka dodatno za sebe ili pokušati sebe pokazati zanimljivom i dati mu do znanja da ti se sviđa. Ove taktike kod dečki neće biti dobro prihvaćene.

Upoznali ste se, počeli se dopisivati i/ili viđati, sviđa ti se i želiš ga zavesti još više. Postoje neki načini koji bi nam u takvom trenutku pali na pamet kao dobre ideje jer se čine da ne mogu poći po krivu. Ali samo zato što cure misle da su ovo dobre ideje, ne znači da će se dečki složiti. Ove taktike neće uroditi plodom i neće ti pomoći da ga još više zainteresiraš, već bi vjerojatnije mogle imati suprotni učinak. Osjećat će se kao da ga gušiš i to će ga otjerati. Ako su dečki na nešto osjetljivi, to je onda kada ih cure pretjerano 'guše', a ove bi stvari mogao upravo tako protumačiti.

cura na mobitelu Čekaš da ti pošalje poruku, ali ništa ne stiže: 7 okrutnih, ali istinitih razloga zašto ti se ne javlja

1.Svaki mu se dan javljaš
Jesi li uvijek ti ta koja započinje razgovore i koja se uvijek prva javlja? U redu je preuzeti vodstvo ako je netko malo sramežljiviji, ali ako se ti javljaš prva svaki dan, a on nikada…sasvim mu sigurno djeluješ prenapadno, a ne zainteresirano. Zaustavi se dan ili dva i čekaj da se on tebi javi, a i ako ti se ne javi, to je također poruka.

2.Šalješ mu poruke dugačke kao Biblija
A on ti na njih odgovara s jednom ili dvije riječi. Dogodi se nekada da napišemo dulju poruku, ali ako od tebe često stižu takve poruke, a od njega je odgovor kratak, možda bi trebala malo stati na loptu.

3.Prerano u vašem odnosu pokušavaš uhvatiti njegovu pažnju fizičkom intimnošću
Da, dečki vole seks, ali kako nisu sve cure iste, tako nisu niti svi dečki isti i moraš to imati na umu. Pogotovo ako tražiš ozbiljniju vezu, ne bi smjela njegovu pažnju hvatati na ovaj način jer šalješ jako krivu poruku. Ovo će biti totalno krivi potez koji će ga odbiti i ako ti je ranije rekao da traži pravu vezu. Onda ga sigurno neće rano u vašem poznanstvu impresionirati ako potičeš seks.

4.Pričaš non stop i ne daješ mu da dođe do riječi
Neki su ljudi jako brbljavi kada su nervozni, doslovno se ne mogu zaustaviti i samo pričaju i pričaju i pričaju. Tvojoj frendici to neće smetati, ali ako si na prvom dejtu to može biti dečku znak upozorenja da ipak nisi cura za njega. Super je da se trudiš održati razgovor i učiniti vaš dejt zanimljivijim, ali što je previše, previše je.

cura i dečko Psihološke igrice kojima dečki provjeravaju koliko si zagrijana – ove 3 stvari ne rade slučajno

5.Sipaš pitanje za pitanjem kao da je na policijskom ispitivanju
Često možeš pročitati savjet da je dobro postavljati pitanja jer to odaje dojam da si zainteresirana. Ali nemoj taj savjet shvatiti toliko doslovno da ćeš postavljati pitanje za pitanjem. Onda će to izgledati kao policijske ispitivanje. Kada postaviš jedno pitanje neka njegov odgovor pokrene dodatan kratki razgovor na kojem ćete se jedno vrijeme zadržati. I tek onda odi na drugo pitanje, ali u međuvremenu pusti i njega da nešto ispriča ili tebe pita.

cura i dečko Najbolji komplimenti koje možeš dati dečku – na ovih će se 9 svaki rastopiti

ljubav veza dečko dejt osvajanje loše taktike nećeš osvojiti