Slika nije pronađena

Nekada je i bolje biti solo nego u vezi. Jer što će ti veza koja ionako nije dobra i u kojoj nisi sretna. Single status je na lošem glasu, a nema razloga biti. Ovo može biti super vrijeme u tvom životu, ako si ga sama ne sabotiraš.

Iako ti se nekada čini da je grozno to što si sama i da su svi drugi oko tebe u vezi, uvjeravamo te da to nije tako. Uopće nije loše biti sama! I tebi će doći ljubavna sreća koju čekaš, ali to ne znači da se to tada trebaš sažalijevati nad sobom ili plakati nad svojom sudbinom. Dosta cura sanja o vezi i nije sretno što su same, ali umjesto da se fokusiraš na nešto što nemaš, fokusiraj se na ono što imaš. Ovih 8 stvari single cure vole raditi, ali ne bi trebale jer si tako ne rade ništa dobro. Ako si solo, prestani raditi sve ove i osjećat ćeš se bolje.

Slika nije pronađena Status veze: slobodna! 9 objašnjenja zašto su najbolje cure uvijek bez dečka

1.Plačeš zbog dečka koji ti se sviđa, ali koji ti ne uzvraća osjećaje
Zagrijala si se za nekoga, ali ipak nije sve išlo kako si zamislila i povrijedio te. Samo zato što se ne sviđaš jednom dečku, ne znači da je tu kraj i da si ružna. Svatko ima drugačije preferencije i možda si jednostavno pogodila na dečki čiji nisi tip. Daj si vrijeme za prežaliti jer niste uspjeli, ali nemoj da to traje tjednima.

2.Ne odlaziš na druženja
Čak i ako su tvoje prijateljice u vezi, to ne znači da im se ne možeš javiti s prijedlogom da idete u kino, na večeru ili prošetati. Nisu ni one non stop s dečkom. Nemoj samo čekati da se tebi netko javi i visjeti doma sva tužna, uzmi stvar u svoje ruke i odlazi na druženja. Osjećat ćeš se bolje, a i tko zna koga možeš slučajno upoznati.

3.Kritiziraš samu sebe
Počinješ se pitati zašto tebe niti jedan dečko ne želi i što nije u redu s tobom. Sve je u normalnom redu s tobom, samo još nisi upoznala onog pravog. Svi imaju mane, a ovo je razdoblje kada ti svoje vjerojatno preuveličavaš.

4.Fokusirana si na pronalazak dečka
To ti je jedan od glavnih ciljeva trenutno. Krivo! Kada nešto siliš, to se onda vjerojatno neće dogoditi. Ima toliko stvari u tvom životu na koje je bolje da staviš fokus, primjerice škola ili hobi. Dečko kada dođe, super, ne možeš siliti vezu s nekim ako ne ide.

5.Ljubomorna si na svoje frendice koje su u vezi
Što točno možeš imati od ovoga osim što ćeš se još više isfrustrirati? Sada je razdoblje kada ona ima dečka, a ti ne, ali i to se može okrenuti. Ovako si samo možeš uništiti odnos s frendicom jer ćeš se udaljiti od nje.

6.Ideš na dejtove da se ne osjećaš usamljeno
I zato pristaješ na dejtove s bilo kim. Naravno da tako nećeš završiti u vezi i da ćeš se osjećati tužno. U redu je upoznavati ljude, ali na ovaj sljedeći korak prijeđi samo s onim dečkima koji ti se stvarno sviđaju i s kojima si kliknula.

7.Spetljaš se s random dečkima vani
Tada ćeš se zbog toga osjećati dobro, ali već sutra ili za par dana nećeš. Nekima su casual odnosi okej, ali ako si ti osoba koja je osjećajna i koja se lako zaljubljuje, ovo će te samo dodatno povrjeđivati. Bolje je i biti sama nego se petljati s nepoznatim likovima.

8.Non stop si doma
Po cijele dane spavaš, gledaš serije i visiš na društvenim mrežama. Radiš si loše. Samo zato što nisi u vezi ne znači da tvoj život treba stati. Ovo je idealna prilika da staviš sebe u prvi plan i fokusiraš se na sebe. Pronađi novi hobi, izlazi, radi na sebi, druži se s bratom ili sestrom, pozovi frendice na druženje…sve je bolje od sat vremena skrolanja Instagramom.
 

Slika nije pronađena Stvari koje mogu raditi samo cure koje nisu u vezi: Zbog ovih 20 se isplati biti solo

solo single nisi u vezi slobodna veza dečko

Još vijesti