Poljubac

Svi želimo da osoba s kojom se poljubimo bude zadivljena tim poljupcem i da ne može prestati misliti na njega. Kako se poljubiti, a da taj poljubac bude wow? Evo nekoliko savjeta koje još možda nisi čula.

Poljubac je uvijek poseban trenutak u viđanju s nekim, a pogotovo onaj prvi. Svi se želimo ljubiti što bolje i želimo da naši poljupci budu za pamćenje. Da ih osoba s kojom smo se poljubili ne može danima i tjednima izbaciti iz glave. Bez obzira na to koliko imaš iskustva u ljubljenju, ovi bi ti savjeti mogli dobro doći da još malo unaprijediš vještinu ljubljenja. Prva i najbitnija stvar koja je potrebna da bi poljubac bio za pamćenje je da je to ono što stvarno želiš i da ti se osoba s kojom se ljubiš stvarno sviđa. Nitko te ne bi smio natjerati na poljubac ako ga ne želiš niti bi ti trebala pristati na poljubac s bilo kim. Kada dođe prava osoba i pravo vrijeme za poljubac, sjeti se ovih savjeta.

1.Učini da se druga osoba osjeća kao da se odlično ljubi
Kada se netko zna dobro ljubiti, jedan od znakova da je stvarno dobar u tome je i taj da će učiniti da se osoba s kojom se ljubi osjeća odlično i da joj da do znanja da uživa u poljupcu.

2.Budi samopouzdana, čak i ako ne znaš što radiš
Čak i ako nisi sigurna ljubiš li se dobro ili ne, budi samopouzdana i uvjerena da će se simpi svidjeti tvoj poljubac. Samopouzdanje se može osjetiti i ono je dečkima privlačno. Čak i da poljubac nije najbolji, ovo ga može učiniti da bude ekstra.

3.Naginji glavu na različite strane
Nemoj da ti glava bude ukočena i da tijekom cijelog poljupca ne mrda s mjesta. Čak i da se ne možeš opustiti, sjeti se da lagano nagneš glavu, kao i da mijenjaš položaje glave. Nemoj ju staviti u jednu poziciju i tako imati tijekom cijelog poljupca.

Poljubac Poljupci koji neće biti za pamćenje: 5 najgorih poljubaca koji će ubiti svu romantiku među vama

4.Nemoj razmišljati o nečem drugom
Lako je otići u mislima negdje drugdje. Počneš razmišljati o tome misli li on da se ljubiš dobro, koji sljedeći potez trebaš napraviti ili što taj poljubac znači. Nemoj razmišljati o ničemu dok se ljubiš, već budi u trenutku. To će se osjetiti u poljupcu jer čim kreneš overthinkati, nećeš više biti toliko opuštena.

5.Usmjeri pozornost na ono što tvoj partner radi
Obično će se osoba ljubiti onako kako želi da drugi ljube nju. Zato čitaj pokrete osobe s kojom se ljubiš i lagano ih kopiraj. Malo po malo.

6.Mijenjaj ritam poljupca
Tijekom ljubljenja bi se trebao mijenjati i ritam poljupca. Od strastvenijeg do smirenijeg i obrnuto. Cijelo vrijeme gurati nekome jezik u usta nije strastveno, već može postati previše i ne baš ugodno. Od francuskog se poljupca nekada vrati na slatke male pusice pa opet natrag na francuski.

7.Nemoj odmah započeti s francuskim poljupcem
Gurnuti jezik nekome u usta kao početak poljupca je znak lošeg poljupca.

Poljubac Što sve možeš naučiti o dečku iz načina na koji te poljubi: Tako ti otkriva čak 8 stvari o sebi

8.Nemoj biti ukočena
Poljubac je više od samo akcije usnama. U njega trebaju biti uključene i ruke, kao i cijelo tijelo. Kada ti je cijelo tijelo ukočeno i ruke ti vise sa strane, ostavit ćeš dojam kao da niti ne želiš taj poljubac i nije ti ugodan. Neće ostati jedan od onih koji se pamte zauvijek. Iskoristi ruke!

9.Ne zadržavaj dah
Kada se poljubiš, zbog same činjenice da se poljubac dogodio i strasti, možeš zaboraviti na neko vrijeme disati. Loša ideja. Onda ćeš tijekom poljupca početi hvatati dah na način koji sigurno neće biti romantičan. Cijelo vrijeme polako diši na nos.

10.Pripazi na oralnu higijenu
I zadnja, ali i prilično bitna stvar je oralna higijena. Poljubac s nekim kome smrdi iz usta neće biti poljubac koji će očarati. Isto tako, ako ti zubi izgledaju jako žuto i zamazano, to također može uništiti cijeli dojam.

ljubljenje poljubac kako se dobro ljubiti poljubac za pamćenje francuski poljubac prvi poljubac ljubav

Još vijesti