Poljubac

Nitko nije dobar u ljubljenju kada tek krene u te vode, ali s vremenom ćeš naučiti tehniku i trikove kako da poljubac s tobom bude što bolji. Jedan od načina kako zaintrigirati dečka je i ovaj trik u ljubljenju.

Ljubljenje ti treba biti zabavno – i kada se opustiš, tada će poljubac i biti najbolji. Na početku to možda neće biti tako lako, ali kroz vrijeme ćeš steći samopouzdanje. Neće svatko niti voljeti iste poljupce, ali ipak postoje neki savjeti koji vrijede s baš svakom osobom. Uvijek možeš baciti oko na savjete kako biti dobra u ljubljenju koje ti donosimo na linku u nastavku.

Poljubac Poljubac koji sigurno neće moći zaboraviti: 10 savjeta kako se što bolje ljubiti

Osim tih savjeta, sada imamo još jedan koji će ti pomoći biti dodatno zanimljiva i netko koga neće tako lako zaboraviti. Ne radi se o izmišljenom savjetu, već ga je dao Jacob Lucas, stručnjak za dejtanje. On tvrdi da je ovaj savjet u 99% slučajeva koristan i da će raditi. Tajna je u tome da ti budeš prva osoba koja će se povući iz poljupca, tj. ona koja će ga prekinuti i odmaknuti se.

 

@jacoblucas101 🤫 #datingcoach #psychology #bodylanguage #datingadvice ♬ original sound - Jacob Lucas | Dating Coach

 

Zvuči kao da je kontraproduktivno i nešto što ne želiš napraviti, ali zapravo je ovo dobra ideja. Po Lucasu, ovo je taktika koja će raditi jer ćeš tako ostaviti dojam na dečka i on će htjeti još. Ti si ta koja kontrolira situaciju i on će dobiti dojam kao da se mora potruditi i kao da te mora osvojiti još - a svi znamo da dečki padaju na cure koje ne mogu imati i oko kojih se moraju truditi. Zbog svega toga, bit ćeš mu privlačnija i htjet će te poljubiti opet i opet i opet. Nemoj prekinuti poljubac tako da odgurneš dečka ili napraviš neki nagli potez, već se povuci lagano jer ga ipak ne želiš odbiti.

Poljubac Najčešće greške koje ljudi rade kada se ljube: Nemoj i ti napraviti neku od ovih 9

ljubljenje poljubac poljubiti dečka biti dobra u ljubljenju trik u ljubljenju poljubac za pamćenje

Još vijesti