Poljubac

Svatko će se ljubiti na malo drugačiji način, i to je skroz u redu, nemoj niti očekivati da će poljubac uvijek biti isti. Nije to ništa loše, dok se god osoba pridržava ovih osnovnih pravila ljubljenja.

Neka se pravila ne bi trebala kršiti, a jedna od njih su i ova pravila ljubljenja. Oni koji se ne drže tih pravila nisu osobe s kojima je ugodno ljubiti se. Želiš sigurno ostaviti dobar dojam kada se s nekim ljubiš, i zato ti se ove stvari nikada ne bi smjele dogoditi tijekom poljupca. Kada radiš ove greške, smanjuješ si šanse da će se netko ponovno htjeti ljubiti s tobom. Vjerojatno neće biti oduševljeni ako se ne držiš ovih pravila.

ljubljenje Cura otkrila što nam svima najviše smeta kada se ljubimo s dečkom - i svi se slažu s njom

1.Drži oči zatvorene
Jako je creepy kada shvatiš da se ljubiš s nekim, a ta osoba ima otvorene oči. Uništit će cijelo iskustvo. Bolje će biti i tebi ako zatvoriš oči i uživiš se.

2.Nemoj se prije najesti luka ili češnjaka
Ako znaš da ideš kasnije na dejt, nemoj se prije najesti neke ovakve hrane, jer tu onda niti žvaka niti pranje zubi neće pomoći. Osjetit će se ako si jela ovakve stvari, nemoj misliti da ćeš to zamaskirati.

3.Operi zube ili ubaci žvakaću
Čak i ako na tvom jelovniku nisu bili luk i češnjak, operi zube prije nego se ideš naći s nekim, a ako nisi kod kuće, ubaci žvakaću. Učinit će tvoj dah svježijim, a to je puno ugodnije od ljubljenja s nekim tko ima ustajali zadah.

4.Nemoj zaboraviti disati – kroz nos
S obzirom da su ti usta zauzeta, najbolja ti je opcija disati kroz nos, jer ako nećeš disati nikako, to će prekinuti poljubac i djelovati čudno kada kreneš odjednom disati kao da si upravo ronila.

par se ljubi [HOROSKOP] Znakovi zodijaka koji se najgore ljube – s ovih 5 poljubac neće biti za pamćenje

5.Nagni glavu u stranu
Kada se radi samo o maloj pusici, onda ovo nema veze, ali ako se idete za ozbiljno ljubiti, nagni glavu blago u jednu stranu. To će pomoći da ne bude neugodnih sudaranja glavom ili nosevima. Iako to mogu biti slatki trenuci, želiš da poljubac bude romantičan.

6.Nemoj odmah osobi gurnuti jezik u usta
Treba ići lagano. Približiti se nekome, spojiti usne i gurnuti odmah osobi jezik u usta ne zvuči baš privlačno, lijepo niti romantično. Neka se vaš poljubac razvija. Tako će on biti puno strastveniji i privlačniji.

7.Daj osobi da dođe do zraka dok se ljubite
Iako ćeš disati kroz nos, svejedno treba nekada usporiti i uzeti zraka. Ne morate skroz prekinuti poljubac, samo ga ubaciti u prvu brzinu. To će vam dati priliku da uhvatite zrak, bez da to ispadne čudno. Pogotovo ako vidiš da se osoba počinje lagano odmicati, nemoj siliti da nastavite poljubac, možda im samo treba malo zraka.

8.Ne ljubi tuđe dečke
I zadnje, ali ne manje bitno pravilo je da paziš koga ljubiš. Tuđi su dečki zabranjeno područje. Zakomplicirat ćeš život i sebi i njima i njihovoj curi.

poljubac ljubljenje pravila dobar poljubac kako se ljubiti francuski poljubac