Poljubac

Nekada ne trebaju pitanja i riječi kako bi doznala informacije o nekome, bit će dovoljno i samo nekoliko poljubaca da ti otkrije par bitnih stvari o dečku.

Poljubac je puno više nego što misliš. Da, on ti može reći puno o osjećajima koje ima prema tebi, ali ti može reći i neke druge stvari o njemu koje bi ti mogle bitne za znati. Pogotovo ako vaš odnos ide prema vezi ili već i jeste u vezi. Za prvi poljubac svi budu pomalo nervozni pa ga nemoj suditi po njemu, ali nakon nekoliko poljubaca već možeš procijeniti neke stvari. Evo što to sve poljubac otkriva o osobi.

1.Ima li među vama kemije
Ovo je prvo i osnovno. Poljubac može otkriti puno toga, a ima li među vama kemije je nešto što je bitno za vaš daljnji odnos. Skroz je moguće da ti se netko sviđa jer imate iste interese i jer se s tom osobom osjećaš super, ali kada te poljubi, to ipak ne bude to. To je znak da nedostaje kemija. U tom slučaju, bolje je da ostanete prijatelji. Može biti da on osjeti vatromet, ali ti ne. I to je u redu, jednostavno te ne privlači na taj način.

2.Hoće li biti dobar kada se odlučite na korak dalje
Kada se vaš odnos učvrsti i kada postane ozbiljniji i odlučite se na korak dalje, na seks, zapravo već iz prvih nekoliko poljubaca možeš znati hoće li biti dobar u krevetu ili ne. Ako se zna ljubiti i ide polako, koristi ruke, a ne da ti odmah gurne cijeli jezik u usta i cijelu te zaslini, znači i da će biti dobar kada vaš odnos ode korak dalje.

3.Je li samopouzdan
Koliko netko ima samopouzdanja može se vidjeti i kroz poljubac. Tu ćeš otkriti je li stvarno toliko samopouzdan koliko priča. Sve ovisi o tome kako će pokrenuti poljubac i hoće li uopće biti on taj koji će ga inicirati. Ako je nervozan i boji se napraviti taj korak, nema samopouzdanja. Ako je pak siguran sebe, neće puno razmišljati i samo će te poljubiti bez oklijevanja.

Najromantičnija mjesta za poljubac s dečkom Poljubac Poljubac na kolodvoru/aerodromu prije nego jedan od vas odlazi negdje Na maturalnoj večeri +6 Na kiši

4.Brine li o svojoj higijeni
Ovo je jako bitno jer ne želiš biti s nekim tko pere zube svake prijestupne godine i tušira se kad stigne. Uostalom, nije ni privlačno ljubiti nekoga kome smrdi iz usta i tko kada se nasmije pokaže da ima ružne žute zube. To itekako odbija. Oralna higijena će ti reći sve što trebaš znati i o njegovoj higijeni općenito. Jer tko ne pere zube redovito, vjerojatno ne pere ni ostatak tijela redovito.

5.Je li netko tko će te slušati
Dečki su poznati po tome da ne znaju slušati. U nekim je slučajevima to istina, a u nekima ipak nije. Nisu svi dečki baš takvi da ne znaju slušati. A ide li mu slušanje od ruke ili ne, može isto otkriti poljubac. Poljubac je svojevrsna komunikacija, bez riječi, ali i dalje komunikacija. Tu se uključuje govor tijela. Hoće li shvatiti kada nagneš glavu da i on treba nagnuti svoju? Hoće li otvoriti usta kada shvati da ideš jezikom prema njemu? Sve su to sitnice koje će ti pokazati koliko dobro hvata signale. Ako ih hvata dobro, onda je vjerojatnije i osoba koja dobro sluša.

6.Koliko ozbiljno gleda na vaš odnos
Postoji teorija da ako te poljubi nježnije i polaganije, to pokazuje da želi ozbiljniju vezu s tobom, a ako je prvi poljubac agresivniji, onda to pokazuje da te ipak ne gleda na taj način, već da samo želi kratku strastvenu romansu. Ovo se odnosi na prvi poljubac! Također je bitno i gdje odabere mjesto za taj prvi poljubac. Ako je neko romantično i slatko, onda je ozbiljan u vezi s tobom, a ako je negdje u mraku, negdje gdje nije ni malo romantično, vjerojatno te samo gleda kao avanturu.

7.Koliko ima strpljenja
Imati strpljenja je zapravo jako bitno za vezu. Pogotovo ako si ti netko tko voli da stvari idu polako i da se s ničime ne žuri. Je li on netko tko ima strpljenja? Lako možeš vidjeti po načinu na koji te ljubi. Ako su vam poljupci duži, ali polaganiji i imaju neki početak i kraj, to je dobar znak i pokazuje da je strpljiva osoba. S druge strane, ako su mu poljupci kratki, ali odmah ide na stvar i ubacuje jezik i pipka te posvuda rukama, nije dobar znak i pokazuje da nema strpljenja.

par se ljubi [HOROSKOP] Znakovi zodijaka koji se najgore ljube – s ovih 5 poljubac neće biti za pamćenje

8.Cijeni li te
Želimo vezu s nekim tko nas cijeni. Ovo je još jedna stvar koja će ga otkriti na temelju poljupca. Kada mu zaustaviš ruke tijekom poljupca jer idu gdje ne želiš ili se odmakneš jer ga ne želiš u tom trenutku poljubiti ili jednostavno želiš da tu poljubac stane – kako će reagirati? Hoće li se odmaknuti ili će te nastaviti ljubiti? Ili još gore, naljutiti se? Jasno ti je što govori jedna reakcija, a što druga.

ljubljenje poljubac osobnost što poljubac govori o njemu kako se ljubi prvi poljubac značenje

Još vijesti