Poljubac

Neće svaki poljubac biti toliko lijep i toliko za pamćenje, a ove ćeš pogotovo htjeti zaboraviti čim prije. Ove tehnike ljubljenja nisu nešto što bi trebala prakticirati jer smatraju se znakom da se loše ljubiš.

Ne želiš da ti netko kaže da se loše ljubiš ili da mu je ljubljenje s tobom grozno. Svi volimo misliti da smo dobri u ljubljenju. Nažalost, nismo svi dobri u svemu, pa tako ni u ljubljenju. Uz to, svatko se voli ljubiti i na drugačiji način pa možda samo moraš pronaći i pravu osobu za sebe. Svakome bi poljuljalo pouzdanje kada bi mu netko rekao da se loše ljubi. Da ti se to ne bi dogodilo, postoji 5 vrsta ljubljenja koja pod svaku cijenu trebaš izbjegavati jer se ovakvi poljupci smatraju najgorima. Nisu niti romantični niti strastveni, samo su loši.

1.Napadni poljubac
To su oni poljupci gdje ti osoba gurne jezik u usta i prije nego se snađeš i radi s njim akrobacije po tvojim ustima. Ovakvi poljupci nisu romantični, ni malo. Umjesto polako i nježno, jezik te osobe leti brzinom munje posvuda i čini ti se da će ti izbiti zube. Nekada je razlog nervoza, a nekada i nedostatak prakse u ljubljenju. Ipak, kako god da se ljubila, ovo nije tehnika koju bi trebala koristiti.

2.Najeo sam se luka poljubac
Nekome ne smeta, nekome smeta. Ipak, kada se ljubiš, bit će uvijek ljepše iskustvo ako osobi s kojom se ljubiš ne smrdi iz usta. Bilo po luku, po alkoholu, cigaretama, salami ili ribi. Neki su mirisi slabiji i ne osjete se toliko, ali ovi ranije spomenuti, osjetit će se ako nisi oprala zube ili stavila žvaku. Kada si s nekim dugo u vezi, ovo neće smetati ako se ponekad dogodi, ali ne želiš da ti takav bude prvi poljubac. Neće ostati u ugodnom sjećanju.

Poljubac Najromantičnija mjesta za poljubac s dečkom

3.Kao da se ljubiš s psom
Kada nam pas daje pusice lizat će nas jezikom po licu – i bude nam to preslatko. Ipak, ne želimo isto takvo iskustvo kada se ljubimo s nekim u romantičnom smislu. Ako ti netko dok se ljubite smoči sa slinom pola lica toliko da se moraš pobrisati nakon, vjerojatno to nećeš smatrati poljupcem svog života.

4.Poljubac na silu
Nekome je okej poljubiti se na prvom dejtu, a netko će to napraviti tek na desetom dejtu. I jedno i drugo je u redu. Dečko te ne bi trebao prisiliti na ništa pa tako niti na poljubac. Bilo da te uhvatio nespremnu, da je postao agresivan prema tebi ili te toliko nagovarao da si popustila samo da to makneš s „dnevnog reda“ – sve to spada u poljubac na silu. Ako nisi to 100% htjela i poljubio te iako je znao da ne želiš, to je dečko kojeg trebaš pod hitno otkantati iz svog života. Ovakvi poljupci nisu okej. Ne bi te trebao siliti na ništa ako si jasno i glasno rekla „ne“.

Poljubac Pravila za ljubljenje kojih se baš uvijek treba držati – inače ljubljenje s tobom neće biti dobro iskustvo

5.Poljubac s drvenom Marijom
Kao da se ljubiš sa zidom. Treba pronaći onu zlatnu sredinu između toga da ugušiš osobu svojim poljupcem i da ne budeš kao drvena Marija. U takvom poljupcu nema ni romantike ni strasti i kao da nema ni osjećaja. Ruke osobi ili vise uz tijelo ili ih stavi na tebe i ne mrda s njima. Stoji korak od tebe i praktički se niti ne dodirujete osim usnama. Osjetiš kada poljubac nije iz srca i kada te netko ljubi tek tako.

poljubac ljubljenje najgori poljubac kako se ne ljubiti savjeti za ljubljenje loš poljubac loša u ljubljenju

Još vijesti