Ljubljenje

Nekada je dovoljan samo jedan pokret ili pogled od dečka nakon poljupca da shvatiš je li u njemu uživao ili ipak nije. Neke njihove geste je lako shvatiti, pogotovo ako im se ljubljenje svidjelo.

Umjesto da danima nakon dejta razmišljaš je li se tvojoj simpi svidjelo tvoje ljubljenje ili ne, radije obrati pažnju na njegovo ponašanje odmah nakon vašeg poljupca. Dečki su nekada ful očiti i možeš ih odmah pročitati, a kada im se poljubac svidi, oni to zaista ne mogu sakriti. Zato prati njegove pokrete ili se prisjeti u kojem tonu vam se nastavilo druženje jer bi ti to moglo pomoći kod ove nedoumice!

1.Pogledao te u oči
Možda misliš da je bezazleno, ali ako ti je odmah nakon poljupca dao direktan pogled u oči – sviđaš mu se. Ne samo da mu se sviđaš ti, nego mu se svidio i poljubac kojeg ste malo prije imali.

via GIPHY

2.Povukao te k sebi
Ako te dečko nakon poljupca dodatno povuče sebi, onda je to definitivno to! Uživao je tih nekoliko sekundi koliko je vaš poljubac trajao i možeš biti sigurna da se dobro ljubiš.

Poljubac Što sve možeš naučiti o dečku iz načina na koji te poljubi: Tako ti otkriva čak 8 stvari o sebi

3.Dao ti poljubac u čelo
Nešto najslađe što dečko može napraviti, a što kod cure pokrene leptiriće u trbuhu je poljubac u čelo. Ako si dobila jednu takvu pusu onda si sigurna jer mu se svidio vaš poljubac, samo što možda još ljubljenja želi ostaviti za kasnije pa nemoj krivo protumačiti to što te poljubio u čelo.

via GIPHY

4.Nasmijao se nakon poljupca
Osmijeh je odličan feedback kojeg možeš dobiti od dečka ako mu se svidio tvoj poljubac. Bitno je da ti se nasmije slatko, a ne podrugljivo, jer kada ti se nasmijao slatko znači da je uživao.

5.Primio te za obraz
Kada te dečko prime za obraz, a ujedno ga i pomazi rukom, znaš da si na pravom putu. Ne bi to napravio tek tako, a pogotovo to ne bi napravio da mu se nije svidio poljubac.

via GIPHY

6.Dao ti je kompliment
Neki dečki su direktni pa ti odmah i kažu što misle o nečemu. Tako će možda biti baš i kod tebe jer ako ti dečko direktno da kompliment da se dobro ljubiš, znaš da ti sigurno ne bi lagao oko toga.

7.Pomaknuo ti je pramen kose iza uha
Još jedna stvar koja je preočita da mu se sviđaš, a i da mu se svidio poljubac, je ako ti stavi pramen kose iza uha. Još je bolje kada te usput gleda direktno u oči jer tada si definitivno sigurna.

via GIPHY

8.Ponovo te poljubio
Poljubac je tek završio, a on je odmah povukao i ponovo poljubio – na konju si! On ne čeka i želiš se još jednom uvjeriti koliko se dobro ljubiš.

Slika nije pronađena Najromantičnija mjesta za poljubac s dečkom

9.Primio te za ruku
Neki dečki ipak idu polako, ali te ne bi primili samo tako za ruku da im se poljubac nije svidio. Zato ako te primio za ruku odmah nakon poljupca i nastavili ste dalje sa svojim druženjem, nemoj razbijati misli da mu se nije svidjelo.

via GIPHY

10.Pozvao te na idući dejt
Pozivanje na novi dejt se neće dogoditi možda odmah nakon što se prestanete ljubiti. No, ako te na kraju druženja pozvao ponovo negdje, pa makar samo i u šetnju, sigurno je da mu se svidjelo!

Slika nije pronađena Pravila za ljubljenje kojih se baš uvijek treba držati – inače ljubljenje s tobom neće biti dobro iskustvo

ljubav ljubljenje poljubac simpatija sviđanje uzivanje druženje dejt

Još vijesti