Cura i dečko

Nije dobro lagati, ali kada si u vezi, fejkanje nekada vodi do uspjeha. Moraš biti iskrena i jasna, ali u nekim situacijama ipak treba malo prikočiti ako želiš da ste i dalje sretni.

Sretna i uspješna veza nekada ne podrazumijeva potpunu iskrenost. Ona je, naravno, uvijek poželjna, ali nekada neke stvari treba fejkati da ne bi došlo do svađa i razmirica, kako piše Your Tango. Ne samo da je to put do uspješne veze, nego se tako uspješna veza i održava kako bi potrajala, a ne da završi za nekoliko tjedana. Evo koje stvari to trebaš fejkati, ako želiš potrajati s njime!

1.Pravi se da si uzbuđena i kada nisi
Nekada se parovi prave da su uzbuđeni i sretni oko nekih situacija, samo da bi se ta druga osoba bolje osjećala. To su možda neke situacije koje su se njima dogodile u školi ili na poslu pa su jako sretne, a onda se i ta druga osoba pravi da je izrazito sretna i uzbuđenja zbog njih, dok im zapravo to nije nikakav big deal.

Cura i dečko Ponašanja kojima ti dečko poručuje da te voli iako to ne kaže direktno

2.Oduševljena si s poklonom koji ti se baš i ne sviđa
Normalno je da ne mogu svi pogoditi poklon koji se tebi sviđa. Sada je na tebi hoćeš li se praviti da ti se sviđa ili ne, ali neki parovi se uvijek prave da su oduševljeni poklonom iz jednog jednostavnog razloga – druga osoba će se bolje osjećati kada zna da ti se sviđa poklon!

via GIPHY

3.Prestani se obazirati na sitnice koje ti inače smetaju
Možda ti smetaju neke sitnice, poput toga da ti ne odgovara često na poruku, ne sjeti se nekih stvari kojih bi se trebao, ali tada možda trebaš prijeći preko toga. Ovako će nastati samo svađa, a to su ipak samo sitnice. Jedna svađa manje je već veliki korak prema sretnijoj vezi.

Zaljubljeni par Stvari koje ti i dečko trebate raditi u vezi kako bi ona trajala i trajala: Ovih 10 su ključne

4.Reci mu da ti netko nije lijep, a zapravo je
Situacija kada prolazite gradom i vidite neku zgodnu curu i on ti kaže da mu uopće nije zgodna – to je još jedan korak prema sretnijoj vezi koju parovi fejkaju. Normalno da je zgodna, ali je lijepo ćuti kada njemu 'nije' jer se ti onda bolje osjećaš.

via GIPHY

5.Tvrdi da ti se sviđa ono što je obukao
Nekada ti se ne sviđa što je on obukao ili se njemu ne sviđa tvoja nova haljina. No, i to se fejka. Praviš se da ti se sviđa, a isto to radi i on jer iz toga također može nastati potencijalna svađa, kao i loši osjećaji jedno prema drugome.

posvađani par Dečko te živcira puno više nego inače, a nije napravio ništa loše? Evo razloga zašto ti se to događa

veza ljubav fejkanje Laganje sretna veza uspješna veza

Još vijesti