Zaljubljeni par

Bitno je da nikada, koliko god da ste dugo zajedno, ne prestanete jedno drugome davati pažnju i da ne upadnete u rutinu koje se slijepo držite. Postoje aktivnosti koje su bitne za svaki par.

Zdrava veza treba više od samo toga da se volite. Iako je naravno i to bitno, jednako su tako bitne i neke druge stvari, druge aktivnosti koje se moraju redovito događati u vašoj vezi. Morate se cijelo vrijeme oboje truditi i sjetiti se pokazati jedno drugome koliko vam je stalo. Nemoj samo misliti da tvoj dečko zna koliko je tebi stalo i koliko ga voliš. Iako to vjerojatno zna, trebaš mu to svejedno ponekad jasno dati do znanja i malim gestama. Da bi vaša veza trajala dugo i da bi bila što bolje, trebate redovito raditi ovih 10 stvari.

1.Biti i prijatelji
Iako ste cura i dečko, najbolja osnova za vezu je prijateljstvo. To ne znači da ćeš se prema dečku ponašati kao da ti je prijatelj, već da ćeš s njim pričati o stvarima, slušati ga kad ti nešto govori, biti tu za njega, družiti se s njim…

2.Svaki dan jedna mala slatka gesta nježnosti
Zagrljaj kada to najmanje očekuje, slatka poruka tijekom dana da misliš na njega, srčeko u inboxu, poljubac, ideja za dejt… redovito bi se u vašoj svakodnevici trebale pronaći neke male slatke geste nježnosti.

3.Slušajte jedno drugo
Bilo da se tvom dečku dogodi nešto super ili nešto loše, u oba slučaja bi trebala biti tu za njega i poslušati ga kada ti se žali ili hvali. Ne se samo praviti da slušaš, već stvarno slušati.

Par na dejtu Slatke i romantične ideje za godišnjicu: 10 načina kako iznenaditi dečka ili curu na taj dan

4.Slaviti godišnjice
Nije glupost slaviti godišnjice. To su mali koraci u vašoj vezi koji puno znače. Organizirajte za svaku godišnjicu neki slatki dejt.

5.Smijati se zajedno
Humor je bitan dio svake veze. Smijeh je ono što će vas još dodatno spojiti. Nasmijavajte jedno drugo, zezajte se, sve prolazi, samo da se smijete.

6.Davanje komplimenata
Komplimenti nikada nisu naodmet. Svatko voli dobiti kompliment i samo zato što ste već neko vrijeme zajedno, ne znači da s ovim trebate stati. Na početku veze komplimenti uvijek dolaze redovito, a kako ste dulje zajedno, počnu izostajati. Nemoj da vam se to dogodi!

Slika nije pronađena Pitanja koja MORAŠ pitati svog dečka: Njegovi će ti odgovori reći je li on prava osoba za tebe

7.Jedite i kuhajte zajedno
Možda ne možete kuhati zajedno, ali možete tu i tamo otići jesti zajedno. To su aktivnosti koje spajaju ljude.

8.Kada ti se nešto mota po glavi – reci to
Ne bi trebala skrivati stvari koje te muče i praviti se da je sve dobro. To je put do kaosa. Kada ti se predugo skupljaju stvari, odjednom ćeš samo eksplodirati i to može biti kobno za vašu vezu. Najbolje je otvoreno porazgovarati kada te nešto muči.

9.Redovito idite na dejtove
Nemojte zaboraviti redovito odlaziti na dejtove. Nekada i isprobati neke nove stvari!

10.Kada se posvađate – uzmite vrijeme da se smirite i tek onda pričajte
Kada smo ljuti, reći ćemo i napraviti svašta. Zato je najbolje da uzmete sat ili dan pauze i smirite se, razmislite i tek onda pričate o problemu.

veza ljubav sretna veza duga veza par recept za dobru vezu

Još vijesti