Par u zagrljaju

Svakoj vezi uvijek dobro dođe malo pomoći. Čak i da je sve super i da vi nemate trenutno nikakvih problema, neće naškoditi ako još dodatno učvrstite vezu i vaš odnos postane čak i bolji.

Kako smo duže u vezi, tako se sve više navikavamo da je ta osoba uvijek tu i nekada ju čak počnemo i uzimati zdravo za gotovo. Većina to neće raditi namjerno, ali svejedno upadne u ovu zamku. Svi se želimo u vezi osjećati posebno, bilo da smo s nekim tek 5 mjeseci ili već 5 godina. Kada nas netko počne uzimati zdravo za gotovo i kada nam se čini da se ne trudi i da nas ne doživljava kao prije, mogu krenuti problemi.

Sanjanje dečka Najčešći snovi o vezi i dečkima: Što bi mogao značiti svaki od ovih 5 snova?

Psiholozi su napravili veliko istraživanje na čak 40.000 parova i otkrili koja je to jedna rečenica, točnije, jedna fraza, koja će učvrstiti svaku vezu i učiniti ju uspješnijom. Možda bi pomislila da je to „volim te“, ali nije. Ta je fraza „hvala“.

Kada si zadnji put zahvalila dečku kada je napravio nešto lijepo za tebe ili ti je napravio neku uslugu? Ako to radiš često i sjetiš se reći mu hvala, onda već radiš super stvar za svoju vezu. S druge strane, ako ti to nije navika, potrudi se da postane jer će ti donijeti dobro. Kada se sve zbroji i oduzme, svatko od nas se želi osjećati cijenjeno i znati da netko vidi sve male i velike stvari koje radi za tu osobu. Želimo da naš trud bude priznat. Ne treba nikakva velika gesta, samo jedan mali „hvala“. Uzet će ti par sekundi vremena, a pomoći će tvojoj vezi. Nemoj uzimati zdravo za gotovo sve one male sitnice i geste koje tvoj dečko radi za tebe. Iako mu sigurno nije teško to napraviti jer te voli, pokaži mu na ovaj način da vidiš što sve radi i da si zahvalna.

Zaljubljeni par Testiraj ga: Prije nego uđete u vezu tvoj budući dečko mora ispuniti ovih 10 'zadataka'

veza ljubav sretna veza učvrstiti vezu rečenica Istraživanje psiholozi fraza pomoći svakoj vezi za bolju vezu savjet

Još vijesti