Slika nije pronađena

Ako si i ti trenutno u situaciji da te dečko puno jače i češće živcira nego inače, onda trebaš znati zašto. Ne događa se bezveze jer ima svoj opravdan razlog.

Počeo te nervirati više nego inače – to ne znači da se događa neka bitna promjena u vašoj vezi koja se događa između vas dvoje, nego nešto potpuno drugo. Samim time, u tim situacijama se i ti puno lošije ponašaš prema njemu iako on nije kriv ni za što. Dvije istraživačice provele su istraživanje koje govori upravo o tome. Naziv istraživanja je 'When Rose-Colored Glasses Turn Cloudy', a ono govori upravo o tome zašto te dečko nekada živcira puno više nego inače.

via GIPHY

Istraživanje je provedeno među 79 parova i svim njihovim drugim problemima koji im se događaju van veze. Zatim su baš ti parovi punih 10 dana pratili svoja međusobna ponašanja i došli do zaključka! Rezultati istraživanja pokazuju da te živcira zato jer si pod velikim stresom u svim drugim segmentima. To može biti stres uzrokovan zbog škole, faksa ili svađom koju možda imaš s nekom od prijateljica.

via GIPHY

Svi ti razlozi mogu utjecati i na tvoj odnos s dečkom, iako niti jedna od njih nije direktno povezana s vama. Baš zato ti ide na živce češće nego inače, bez obzira na to što ti zapravo nije napravio ništa zbog čega bi te nervirao.

Slika nije pronađena Živciranje kao neprijatelj broj jedan: 8 stvari oko kojih se svi nerviramo, a ne bismo trebali uopće

Slika nije pronađena Ako ove fraze često govoriš, živciraš ljude: Ovo je 5 rečenica koje svi mrze čuti – uključujući i tebe

ljubav Istraživanje veza živciranje stres nervoza

Još vijesti