Cura i dečko

Dečki neće uvijek svoje osjećajte izraziti onako glasno i jasno kako bi ti to htjela. Nekada će biti suptilniji, ali će ti svejedno na svoj način pokazati da te vole, samo ti to trebaš znati pročitati.

Cure su slobodnije po pitanju izražavanja osjećaja od dečki. Ispada da po tome imamo više hrabrosti od njih! Iako nećemo baš uvijek juriti prve reći 'volim te' ili 'sviđaš mi se', često ćemo jasnim znakovima to pokazati, a kada smo i spremne reći. Slat ćemo srčeka, viđati se čak i kada ne stignemo, stalno im se javljati, dati mu neki slatki nadimak, davati komplimente… slično rade i dečki. Samo to možda uvijek ne shvatimo tako. Ovim ti ponašanjima dečko govori da te voli, iako ti to ne kaže direktno.

1.Viđa se s tobom svaki dan
Uvijek će pronaći vremena za tebe. To ti jasno govori da te voli. Čak i kada ima obaveze i mora raditi nešto drugo, pronaći će barem malo vremena za tebe.

2.Uvijek se nasmije kada te vidi
Kada se nalazite i kada krenete jedno prema drugome, kada se ugledate, ako mu se svaki put usne razvuku u najveći mogući osmijeh, sigurno ima osjećaje prema tebi.

3.Ispričao ti je nešto jako osobno i intimno
Dečki se ne otvaraju tako lako kao cure i ovo je njegov način da ti pokaže koliko mu značiš. Kada ti ispriča nešto intimno i jako osobno, nešto neugodno ili sramotno, to je njegov način da ti pokaže koliko mu značiš.

4.Pristaje s tobom raditi stvari koje inače nema šanse da bi radio
Gledati romantične filmove ili ići na koncert tvog omiljenog izvođača kojeg on ne sluša. Zbog tebe bi napravio sve, i to ti i pokazuje. Mora li ti uopće reći da te voli? Sve ti je rekao ovim ponašanjima.

Zaljubljeni par Koliko je iskreno njegovo 'volim te'? 12 gesti koje potvrđuju da te netko stvarno voli

5.Pomaže ti
Ako se požališ da nemaš vremena, ali da imaš 100 stvari za obaviti, uskočit će i pokušati ti pomoći. Ovo je jedan od načina na koji će ti pokazati da te voli.

6.Uvijek si mu na prvom mjestu
Već ti je nekoliko puta pokazao i jasno dao do znanja da si mu ti na prvom mjestu, ispred prijatelja i svih ostalih cura. Neće to baš svaki dečko napraviti samo tako.

7.Želi da upoznaš njegove roditelje
Najveći znak da mu puno značiš i da ima osjećaje prema tebi je ako te želi upoznati s ljudima u svom životu, a pogotovo roditeljima. Upoznavanje bilo koga iz njegovog života je dokaz da si mu bitna.

8.Kada nešto slaviš, priznao ti je da se jako mučio s pronalaskom poklona
Kada se netko jako muči s pronalaskom poklona, to je zato što mu je jako stalo i želi te ugodno iznenaditi i razveseliti. Nikako ne želi pogriješiti i zbog toga oko takvih sitnica počne previše overthinkati. Znak da si mu posebna.

Slika nije pronađena Rečenice od svega nekoliko riječi koje svaka cura želi čuti – ovih 6 će ju oboriti s nogu

 

veza dečko ljubav voli li te znakovi da te voli ponašanja osjećaji

Još vijesti