Slika nije pronađena

Nakon dvanaest tjedana proživljenih u dvanaest različitih likova, izvanrednih izvedbi, pohvala i aplauza, sada već okrunjeni kralj transformacija dokazao je kako je apsolutni profesionalac improvizacija, a prema riječima Sandre Bagarić „jedan veliki trezor pun talenata“.

Mariova lakoća imitacije, njegova samouvjerenost i zavodljivost na pozornici zasigurno su glavni elementi koji su pridonijeli pobjedi.

Tomo in der Muhlen nije bio samo impresioniran Marievom izvedbom u finalnoj emisiji, već se osvrnuo na sve njegove nastupe te zaključio: „Element gdje si totalno u karakteru po tjedan dana dok ne dođe sljedeći, definitivno pokazuje tvoju energiju, volju, želju i žar i to se na kraju vidi u svemu što izvodiš.

Kako je izjavio, prije ovog showa, Mario nije ni sam bio svjestan što sve može sa svojim glasom, a posebice su ga iznenadile transformacije u ženski spol nakon čega je Mario zaključio: „Uživao sam biti žena.

U ime Nove TV, Mario je donirao 40 tisuća kuna koje je otišlo u udrugu Društva osoba s invaliditetom ‘Zvijezdice’ iz Gunje.

Dobitnicu sedam Grammyja, Rihannu, utjelovila je Vanda Winter s pjesmom S&M. Vandin nastup kao neobuzdane američke zvijezde impresionirao je žiri posebice Sandru koja joj poručila: „Spakiraj kofere i odi negdje van i napravi svjetsku karijeru jer ti si čudo!

U finalne je ušao kao pobjednik iz predfinalne emisije s pjesmom Mambo no.5., u finalnoj emisiji Giuliano je utjelovio legendarnog Lennyja Kravitza s pjesmom „Are you gonna go my way“.  Osim pohvala i zahvala žirija za nastup, Severina je poručila Giulianu: ‘Ja sam primijetila taj eros i da postoji ovakav jedan Lenny kod nas, ja bi sigurno bila njegova groupies.

S imidžom djevojke iz susjedstva, Katy Perry, koja hara top listama,  nastupio je Baby Dooks. Posljednji svoj nastup u showu s pjesmom „California girls“ pamtit će po Severininim riječima da ništa slađe nije vidjela na televiziji otkad postoji televizija, od njega večeras.

Gledatelje pred malim ekranima zabavili su Ronald Braus i Jasna Palić Picukarić kao Dino Merlin i Ivana Banfić s duetom „Godinama“ te Andrea Andrassy i Minea kao grupa Wham otpjevavši po posljednji put na pozornici svevremensku pjesmu „Last Christmas“.

Za kraj Tomo je zaključio: „Ovo je bio jedan fantastičan put. Mislim da je show otišao dalje nego što smo očekivali.

Više o finalu najgledanijeg domaćeg show-a pročitajte ovdje, a Mariov nastup pogledajte ovdje.

L.B./izvor i foto: tvojelice.dnevnik.hr

...Pročitaj još...

...'Tvoje lice zvuči poznato': bliži se finale najpopularnijeg showa!...

Tvoje lice zvuči poznato Mario Petreković finale pobjeda

Još vijesti