Slika nije pronađena

Samo nas još jedna epizoda dijeli od uzbudljivog finala popularnog showa “Tvoje lice zvuči poznato”. Za koga ćeš ti navijati?

U velikom finalu koje ćemo vidjeti 21. prosinca, četvero natjecatelja borit će se za titulu pobjednika showa dok će ostali nastupiti u revijalnom tonu.

Goranu, Sandri i Tomi ovaj put će se u ocjenjivanju pridružiti Nives Celzijus, a osim osam fantastičnih transformacija ove nedjelje vidjet ćemo i zanimljive preobrazbe voditelja TLZP-a. Gledatelji neće moći vjerovati svojim očima, odnosno ušima, te više nećemo znati gledamo li i slušamo Igora ili Renea. Lice će nam zvučati poznato, ali uloge će definitivno biti zamijenjene, a za ovu preobrazbu i sami voditelji još jednom će ući u ruke majstora maske, šminkera i frizera kako bi bili što vjernija kopija jedan drugome.

Ove nedjelje vidjet ćemo jedinstvenu Lady Gagu, a njen nastup dočarat će nam Andrea Andrassy i izvesti ''Poker face''. Danijelu Martinović imitirat će Jasna Palić Picukarić, a otpjevat će pjesmu ''Brodolom''. Giuliano će se pretvoriti u Lou Bega koji se proslavio pjesmom ''Mambo nr.5''.

Vanda Winter postaje Enrique Iglesias, a izvest će pjesmu ''Bailamos''. Baby Dooks će se morati uživjeti u pjevača Outkasta te otpjevati pejsmu ''Hey ya''. Ronald će morati postati kopija Vlade Kalembera i to uz pjesmu ''Evo noći, evo ludila''. Minea će se transformirati u legendarnu Cher, a za ulazak u finale borit će se s pjesmom ''If I could turn back time''. Prošlotjedni pobjednik Mario Petreković će nas podsjetiti na spot Maroon 5 i pjesmu '' Moves like Jagger''.

Ne propustite nastupe Lady Gaga, Enrique Iglesiasa, Outkasta, Vlade Kalembera, Marron 5, Lou Bega, Cher i Danijele Martinović ove nedjelje u predfinalnoj emisiji showa u 20 sati na Novoj TV!

Sve o svojoj omiljenoj emisiji pročitaj ovdje, a možeš se podsjetiti i kako je Petreković odnio pobjedu u prošloj epizodi.

Koji je kandidat tvoj favorit? Pratiš li emisiju “Tvoje lice zvuči poznato”?

L.B./izvor: Dnevnik.hr

foto: screenshot/YouTube

tv show Mario Petreković Tvoje lice zvuči poznato

Još vijesti