Galerija Antonia Dora Pleško - 3 Antonia Dora Pleško - 1 Antonia Dora Pleško - 2 +5 Antonia Dora Pleško - 4

Svoju tamnu kosu zamijenila je savršenom ljetnom preobrazbom. Antoniu Doru smo prošlih tjedana gledali kako prolazi kroz razne transformacije u emisiji "Tvoje lice zvuči poznato", a ovo je ultimativna transformacija.

Čini se da su Antoniu Doru Pleško sve transformacije koje je do sada već prošla u emisiji "Tvoje lice zvuči poznato" inspirirale da se odluči i na transformaciju u svom privatnom životu.

Sve je iznenadila kada je samo iz vedra neba objavila novu fotku na kojoj više nema crnu kosu. Kako dolazi ljeto, mnogi se odlučuju napraviti glow up izgleda, uključujući i frizuru te joj dati malo svjetlijih pramenova, a to je napravila i Antonia Dora. Ubacila je nijanse medenih pramenova i dobila novi izgled.

 

 

Napisala je u samo da joj je trebala promjena, a u komentarima su ju svi podržali i dijelili komplimente.

 

 

Dodavanje pramenova umjesto farbanja cijele kose odjednom je dobra ideja koju vole brojne slavne osobe i influenceri kada im treba promjena izgleda. Lakše ih je za održavati, a opet će napraviti prilično veliku promjenu.

Nika Pavičić Više nema tamnu kosu: Nova boja kose Nike Pavičić je savršena i za tebe ako želiš glow up za ljeto

Frizure za maturalnu Svečane frizure: 10 ideja za frizure kakve možeš napraviti za maturalnu večer

ANTONIA DORA PLEŠKO Tvoje lice zvuči poznato Frizura nova kosa kako izgleda promijenila frizuru Novi Izgled ljetna frizura

Još vijesti