Slika nije pronađena

Pobjednica u trećoj epizodi zabavnog showa 'Tvoje lice zvuči poznato' bila je Ana Maras Harmander. Iskoristivši novitet sezone, joker izvođača, Maria Petrekovića, koji ju je zamijenio i izveo pjesmu 'I Ain't Your Mama' Jennifer Lopez.

Njen izbor joj se u potpunosti isplatio te je osvojila najviše bodova žirija i kolega, budući da se joker nastup boduje kao njezin vlastiti.


Maja Šuput u gostujućoj ulozi žirija uživala je u Marijevom nastupu. „Koliko si mi falio, tek sada vidim. Te tvoje budalaštine, idiotarije, to je tolko zarazno... ti si apsolutni fenomen!“ oduševljena je bila Maja i dodala da bi ga voljela gledati kao jokera u svakoj emisiji. Tomo, stručni član žirija pohvalio je njegov nastup.


Oduševljena je bila i Sandra Bagarić „Ti si zaštitni znak ove emisije. Beskrajno si nas zabavio.“ Međutim, Sandra je primjetila određene nepravilnosti u vokalnoj izvedbi, ali ga je opravdala: „To je od silnog peglanja“ te dodala: „Kada peglam, spremam ili kad se ljutim, ne razmišljam previše o intonaciji glasa“.


Prema Aninom izboru, ali i njezinog jokera Maria, Nova TV donirat će 10 tisuća kuna 'Autonomnoj ženskoj kući Zagreb – Žene protiv nasilja nad ženama'.

Njegov nastup pogledajte OVDJE.


Pri samom vrhu je i u ovoj epizodi bio Damir Kedžo koji je nastupao kao Ariana Grande. U odijelu i muškoj ulozi zavodnika, Julia Iglesiasa, sjajno se snašla Hana Hegedušić. Sina zavodnika Enriquea utjelovila je Lana Jurčević i otpjevala 'Duele El Corazon'. Reper Fil Tilen vidno se uspuhao nakon izvođenje pjesme, ali je zato energija koju je donio na pozornicu impresionirala žiri i publiku. Filip Dizdar se na pozornici pojavio u mračnom, crnom, domino sexy izdanju i odlično skinuo Kasandru i pjesmu 'I've Got a Feeling'. Kao Dino Dvornik na pozornici se pojavio Matteo Cetinski.


Foto: Nova TV

I.I.

Pročitajte još:

'Toliko ti tražim manu, no svršena si' – Lana Jurčević oduševila u ulozi Shakire

Tvoje lice zvuči poznato: kralj zabave Mario Petreković pobijedio!

Jedva ih čekamo: nove sezone omiljenih serija koje se u rujnu vraćaju na male ekrane

Mario Petreković Tvoje lice zvuči poznato

Još vijesti