Supertalent

Prošla je još jedna polufinalna emisija Supertalenta, s njome i nova te talentirana lica koja su ušla u finale samog natjecanja! Ovaj put je žiri oduševila jedna djevojka predivnog glasa čija izvedba je omekšala čak i najravnodušnijeg člana žirija koji je bio oduševljen njezinom izvedbom i pjevanjem.

Lucija Šarčević je 18-godišnja djevojka koja je svojim polufinalnim nastupom u Supertalentu uspjela izboriti i poziciju u finalu svojom fenomenalnom izvedbom. Osim što je ušla u finalni dio natjecanja, oduševila je žiri, pa čak i onog najravnodušnijeg, Davora Bilmana, koji joj je priznao kako se osjeća nakon njezinog nastupa: 'Čak mi je malo neugodno zbog toga što ću ti reći, to nisam ja, ali tvoj glas, svaki tvoj uzdah, pjesma koju si pjevala, to je apsolutno nešto potaknulo kod mene, nikad ne bih slušao takvu vrstu glazbe, ali tvoj glas i klavir, top topova' – rekao je Bilman.

Lucija je pogodila i s izborom pjesme koji se svidio žiriju i publici, a pjevala je i svirala Gibonnijevu pjesmu 'Libar' u vlastitom aranžmanu. Ova mlada djevojka je publiku i žiri osvojila tijekom audicija Supertalenta kada je rasplakala Maju i oduševila sve druge, sada ih je očarala nastupom u polufinalnom dijelu natjecanja, a sigurni smo kako spremna nešto još bolje za finale u koje je zasluženo prošla.

Pogledajte još:

Djevojka je opravdala zlatni gumb u polufinalnu Supertalenta – gledatelji su oduševljeni ovom TikTokericom

Itekako zaslužen prolaz: 13-godišnja Ana svojim je nastupom oduševila žiri Supertalenta

Od TikToka do zlatnog gumba na Supertalentu: Ova 18-godišnjakinja je pomela konkurenciju

Polufinale finale supertalent 2021 Lucija Šarčević

Još vijesti