Galerija Antonia Dora Pleško kao Miley Cyrus Antonia Dora Pleško - 1 Antonia Dora Pleško - 2 +5 Antonia Dora Pleško - 3

Ukoliko već nisi popratila, u domaćoj zabavnoj emisiji „Tvoje lice zvuči poznato“ nastupaju poznata imena s javne scene koja se svaki tjedan transformiraju u pjevače i pjevačice te ih pokušavaju što bolje "skinuti".

Bi li samo po fotografiji mogla pogoditi o kojoj se domaćoj pjevačici i influencerici radi? Vjerojatno ne! Toliko je dobro skinula Miley, a kostim i cijeli izgled tome samo pridonose. Na nekim fotografijama izgleda kao ista Miley, dok ćeš na drugima ipak primijetiti da to naravno nije zapravo ona.

Antonia Dora Pleško i Marko Vuletić Podcasti su u svijetu veliki trend: Ovo je top 5 zanimljivih hrvatskih podcasta koje možeš slušati

No, ako si ikada probala iskopirati izgled – frizuru, šminku, neke poznate osobe, znaš da to nije tako jednostavno. Ispod maske Miley Cyrus se nalazi Antonia Dora Pleško!

 

 

Gljiva u emisiji "Tvoje lice zvuči poznato" prošli joj je put kao zadatak dala da se pretvori u Miley, a Antonia Dora je to vrhunski odradila. Jedino što nije uspjela skinuti je njen glas, ali ako slušaš Miley znaš i da ona ima dosta poseban glas koji ne može u potpunosti kopirati baš svatko. Kada ju samo slušaš, jasno je da to nije Miley, ali dok ju gledaš…

Antonia Dora je odradila vrhunski posao s ovom transformacijom, a to potvrđuju i komentari žirija i reakcija publike.

Miley Cyrus Svi pričaju o zavidnoj figuri Miley Cyrus! Otkrili smo koja je njezina rutina vježbanja

ANTONIA DORA PLEŠKO Tvoje lice zvuči poznato nova tv emisija miley cyrus transformacija

Još vijesti