shawn mendes i camila cabello

Ako se netko i nadao da nije stvarno gotovo među njima, Shawn je novom pjesmom potvrdio da je prekid stvaran i na ovaj se način oprostio od njihove veze. Ispričao je pravu tužnu priču kroz pjesmu.

Shawn Mendes je jedan od onih glazbenika koji sami pišu svoje pjesme i zbog toga puno njih ima inspiraciju iz njegova života. Sada je izdao novu pjesmu 'It'll Be Okay' koje je više nego očigledno o prekidu kroz koji prolazi. Za fanove je bio pravi šok kada su on i Camila iz vedra neba objavili da su prekinuli, jer činili su se sretni i nitko nije to očekivao.Prošlo je nešto više od tjedan dana od prekida, a pjesma je tu! Iako su oboje rekli da će ostati prijatelji jer prekid nije bio gadan, već kako su rekli, jednostavno je ponestalo romantike među njima i veza nije nigdje išla, nije imala budućnost. Samo zato što je prekid bio odrađen u miru, ne znači da nisu bili tužni, a pjesma najbolje govori o tome kako se Shawn osjeća.

Pjesma je apsolutno tužna i ako prolaziš kroz prekid ili ti je netko nedavno slomio srce i nisi još tu osobu preboljela, ova će te pjesma sasvim sigurno rasplakati. Ali ti možda i pomoći da nastaviš dalje, jer i Shawn ti poručuje da će biti okej. Nema sumnje da će to postati himna za sve one slomljenog srca.

Pogledajte još:

Zna se razlog zašto su Shawn Mendes i Camila Cabello prekinuli – on je taj koji je inicirao prekidLjudi s Balkana oduševljeni: Kardashianka zaplesala na hit pjesmu s ovog prostora

Djevojka je opravdala zlatni gumb u polufinalnu Supertalenta – gledatelji su oduševljeni ovom TikTokericom

Shawn Mendes Camila Cabello pjesma o prekidu

Još vijesti