Slika nije pronađena

Vjerojatno jedan od najneočekivanijih prekida 2021. godine bio je upravo onaj između Shawna Mendesa i Camile Cabello. Svoj prekid tada su objavili na svojim Instagram profilima i nema koga nisu iznenadili.

Camila Cabello u jednom nedavnom intervjuu otkrila je što se točno krije iza njezine nove pjesme koju je snimila u suradnji s Edom Sheeranom. Radi se o pjesmi koja se zove 'Bam Bam', a ona je navodno inspirirana prekidom nje i Shawna Mendesa. Camila i Shawn su prekinuli krajem prošle godine i time apsolutno šokirali javnost, pogotovo zato se njihovom prekidu nitko nije nadao. Nakon toga, Camila se nije posebno oglašavala po pitanju njihovog prekida i odnosa, ali je i dalje nastavila komentirati Shawnove objave na Instagramu što je dokazalo kako su oni i dalje u dobrim odnosima kako su i najavili da će biti.

No, u nedavnom intervjuu otkrila je pozadinu nove pjesme, a pogotovo priču iza prvog stiha koji glasi: 'Rekla sam da ću te voljeti do kraja života, ali sam prodala našu kuću. U početku smo bili djeca, pretpostavljam da smo sada odrasli. Nisam mogla ni zamisliti, pa čak niti sumnjati. Ali ne završi sve onako kako smo planirali' – pjeva Camila, a točno značenje iza ovog stiha možete pogledati u već spomenutom intervjuu.

Camila Cabello Camila o pritisku javnosti zbog svog izgleda: 'Uvlačila sam trbuh i zadržavala dah toliko da me sve boljelo'

Camila Cabello Shawn Mendes Prekid Odnosi nova pjesma

Još vijesti