Slika nije pronađena

Mnogi su fanovi ostali iznenađeni kada je ovaj dvojac na svojim Instagram profilima najavio da su prekinuli. Svi su očekivali da će se zaručiti uskoro, ali izgleda da ništa od toga. Objavili su iste poruke svojim fanovima, samo objavljujući da je došlo do prekida, a sada je otkriven i razlog.

Nijedan prekid nije toliko šokirao ove godine koliko ovaj, čak niti razvod Kim Kardashian i Kanye Westa nije bio toliko bolan za fanove koliko je ovaj Shawna i Camile. Par je bio zajedno dvije godine i činilo se da je sve super i da im je veza idealna, a onda odjednom – objava da su prekinuli. Pošto su oboje napisali da će ostati prijatelji i da jedno drugo i dalje vole, bilo je jasno da prekid nije bio uzrokovan nečim ružnim. Sada se napokon otkrilo što im je presudilo. Shawn je bio taj koji je inicirao prekid. Jedan od izvora blizak paru ispričao je za People da im je veza jednostavno došla do svog kraja, nije bila veza koja može ići prema naprijed, nestalo je romantike.

Za časopis E! izvor blizak paru rekao je i kako je Shawn bio taj koji je prekinuo te da je Camila bila jako tužna i uznemirena zbog toga, ali da se na kraju ipak složila s njim kako je to najbolja opcija. Bilo je to jako teško razdoblje za oboje jer su puno vremena provodili zajedno, a sada odjednom, kraj. Iako je prekid svjež, navodno su i dalje prijatelji i komuniciraju međusobno.

Veza im je jednostavno ostala bez romantike i izgubila svoju čar, nije imala smisla jer nije išla prema naprijed i umjesto da se drže nečega što ne ide nigdje, prekinuli su na vrijeme dok još nije postalo gadno i ostali prijatelji.

Pogledajte još:

Svi su mislili kako će se uskoro zaručiti, a onda su Shawn i Camila šokirali svoje pratitelje na InstagramuTek je izašao, a već je najgledaniji Netflixov film! Ljudi kažu da je ovo najbolji film ikada

Najzgodniji vukodlak se zaručio: Sumrakov Taylor Lautner zaprosio curu – evo tko je ona!

Prekid razlog Shawn Mendes Camila Cabello

Još vijesti