camila cabello

Svi fanovi koji su se nadali da će se ipak vratiti jedno drugom, sada je i više nego jasno da ova ljubavna priča neće imati takav sretan kraj. Camilina je nova pjesma idealna himna za sve one koji trenutno plaču zbog slomljenog srca.

Shawn je odmah nakon prekida s Camilom objavio pjesmu u kojoj je progovorio o njihovom prekidu, a sada je došao red i na Camilu. Iako joj je prekid, koji se dogodio u studenom prošle godine, teško pao, sada je tek uspjela javno progovoriti o njemu. I to najprije u pjesmu. Ona i Ed Sheeran za vikend su objavili spot i pjesmu 'Bam Bam'. I fanovima je odmah bilo više nego i jasno da Camila pjeva o Shawnu.



Iako je pjesma vesela i zabavna, tekst na početku baš i nije. Sjetila se njihove ljubavi i da su si govorili da je to za život, a ona je sada upravo prodala njihovu zajedničku kuću. Također je i spomenula Shawnovu 'dvoličnost': 'Rekao si da mrziš ocean, ali sada surfaš'. Iako zvuči kao sitnica, nekako mislimo da se ovdje ne radi samo o oceanu, već da ima i neko drugo značenje. Glavna poruka pjesme je da iako se činilo da je to to, ljubav za cijeli život, sada su se promijenili kao ljudi, odrasli, veza je završila i treba nastaviti živjeti. Jer to je život.

Ovo će sasvim sigurno postati himna za slomljena srca.

Pogledajte još:

Hrvatska Kim Kardashian razvalila u 'Plesu sa zvijezdama' – plesala je na popularnu pop pjesmu

Dua Lipa na sudu jer je ukrala tuđu pjesmu –i to je postao jedan od njenih najvećih hitova

Domaći Youtuber vs. Mia Negovetić – optužio ju je da je iskopirala njegov spot za svoju pjesmu s Dore

Prekid pjesma o prekidu Shawn Mendes Camila Cabello

Još vijesti