Camila Cabello i Shawn Mendes

Slavna veza Camile Cabello i Shawna Mendesa je unazad nekoliko mjeseci ekstra popularna na svim društvenim mrežama. Kod ovog slavnog para su moguće samo dvije strane – ili ih obožavate ili ih nikako ne volite vidjeti zajedno! Ovaj puta je Camila otkrila što je točno napravila prije nego što je otišla na prvi dejt sa Shawnom.

Camila Cabello i Shawn Mendes su trenutno jedan od najpoznatijih svjetskih parova koji su u vezi. Unazad nekoliko mjeseci se često nalaze na društvenim mrežama gdje ih fanovi podržavaju, a hejteri konstantno kritiziraju. To je normalno jer su oni ona vrsta ljubavnog para koju ili voliš ili užasno mrziš. Tako se Camila sada ponovo našla u središtu pozornosti jer je priznala nešto što taji od kada su ona i Shawn zajedno.U jednom YouTube videu, gdje je gostovala, otkrila je što je napravila prije nego li je otišla na prvi dejt sa Shawnom. To je tajila jer se nije željela osramotiti, ali je ipak priznala da je bila zaista uzbuđena prije njihovog prvog dejta pa je odlučila na brzinu popiti dvije čašice tekile i na glas je zapjevala pjesmu 'Defying Gravity'.

Naposljetku je priznala da je bila užasno nervozna jer su oni do tada bili samo prijatelji, a kada se je počela događati kemija između njih, Shawn joj je pisao poruke poput toga da jedva čeka kada će je vidjeti, da je jedva čeka poljubiti i slično. Tko ne bi bio nervozan da mu Shawn Mendes piše iste ovakve poruke?!

Pogledajte još:

Camila Cabello pod velikim pritiskom zbog izgleda – želi odmor od društvenih mreža

Camila Cabello odgovorila na prozivke oko svog izgleda – 'Prave žene su s oblinama, celulitom i strijama'

Prvi pogled na novu Pepeljugu: Je li Camila Cabello uspjela dobro dočarati ovu Disney princezu?

tajna prvi spoj Shawn Mendes Camila Cabello