Slika nije pronađena

Shawn Mendes i Camila Cabello su svoje fanove ostavili u šoku. Na svojim Instagram profilima su objavili storyje koji su apsolutno šokirali sve njihove pratitelje, a objavili su kako prekidaju svoju dugogodišnju vezu. Obožavatelji su ovu vijest počeli dijeliti na društvenim mrežama i na taj način iskazali svoje razočarenje.

Camila Cabello i Shawn Mendes bili su jedan od najpoznatijih celebrity parova sve do jučer. Na svojim Instagram profilima su objavili vijest kako prekidaju svoju dugogodišnju vezu i kako će, na kraju svega, ostati najbolji prijatelji: 'Hej ekipa, odlučili smo završiti našu vezu, ali je naša ljubav, jedno prema drugome, jača nego ikada. Započeli smo našu vezu kao najbolji prijatelji i nastavit ćemo biti najbolji prijatelji. Mi zaista cijenimo vašu podršku od početka i za dalje, Camila i Shawn' – napisali su.

Foto: Instagram - @shawnmendes; @camila_cabello

Ovaj story su oboje stavili na svoje Instagram profile i time pokrenuli lavinu reakcija na društvenim mrežama. Neki obožavatelji su uvjereni kako više neće vjerovati u ljubav zbog njihovog prekida, a spominju i nedavni prekid Zayna Malika i Gigi Hadid.

Camila i Shawn su ljetos proslavili svoju drugu godišnjicu veze i to su također objavili na svojim Instagram profilima. Mnogi su očekivali i priželjkivali kako će se uskoro zaručiti, čak su mislili da će se uskoro i vjenčati, a o njihove zaruke je Shawn jednom komentirao u intervjuu za Entertainment Tonight: 'Znam da smo jako mladi, zato ne želim brzati s odlukama, ali mislim da kada nađeš tu osobu, osjećaš i znaš da si pronašao pravu osobu' – rekao je.

Među svim reakcijama na društvenim mrežama, pojavljuju se i oni komentari gdje njihovi obožavatelji misle kako se radi o marketinškom triku kako bi opet dobili malo popularnosti kao celebrity par. No, ni Shawn ni Camila se nakon objavljenog storyja nisu još oglasili na tu temu.

Pogledajte još:

Camila Cabello razočarala gledatelje ulogom u novoj Pepeljuzi – film je totalni promašaj?

Camila otkrila što je napravila prije prvog spoja sa Shawnom – 'Toliko sam nervozna da ne mogu izdržati'

Camila Cabello pod velikim pritiskom zbog izgleda – želi odmor od društvenih mreža

Prekid celebrity Shawn Mendes Camila Cabello

Još vijesti