Slika nije pronađena

Nicki Minaj je jedna od prvih ženskih reperica i zasigurno jedna od najekstravagantnijih. BTS, poznati i kao Bangtan Boys, su sedmeročlana grupa iz Južne Koreje koji nižu hit za hitom. Moramo priznati da smo zaista oduševljeni ovom njihovom suradnjom!


Foto: Instagram/YouTube/Screenshot

A.Š.

Pročitaj još:

Transformacije Nicki Minaj – pjevačica poriče operacije koje su ju totalno promijenile

HOT or NOT? Nicki Minaj s prirodnom bojom kose

Nicki Minaj se brine da će postati previše popularna

Radi se o hitu 'IDOL', koji ima zaista fantastičan video za samu pjesmu. Kako to i inače biva u K-popu, ima svega, u velikim količinama, no i dalje izgleda fantastično! Od ludih efekata koji su u svim mogućim bojama, ogromnog morskog psa, predobrih outfita, pa čak i divovskih 3D animiranih članova same grupe, ovaj spot je pravo malo remek djelo!


U cijelu priču se uključila Nicki Minaj sa svojim rep djelom koji cijelu pjesmu čini još boljom, a sam spot još ekscentričnijim! Ona se pojavljuje obučena u nekakvo odijelo koje je napravljeno od više materijala, pa se tako sudaraju točkice, prugice i ostali uzorci. Naravno, ima i neon žutu periku, što nas ne čudi s obzirom na to da znamo koliko Nicki obožava perike!

Dok je kadar u kojem se ona pojavljuje sniman odvojeno od ostatka spota, članovi BTS-a se pojavljuju kroz video montažu i u tih nekoliko sekundi. Baš zato što je sve toliko nepovezano, na kraju izgleda odlično i skroz povezano! I inače je to slučaj s K-popom, ali i Nicki Minaj.


Na samom kraju videa, dečki su stavili snimke sa samog snimanja spota, imamo ekskluzivan pogled 'behind the scenes'! A podijelili su s nama neke od najboljih videa pokušaja plesanja koreografije iz samog spota. Te videe možeš pronaći pod hashtagom #IDOLchallenge, a moramo priznati da nam je ovaj challenge puno bolji od #InMyFeelings.

Jedino nam je žao što ipak nismo toliko dobri plesači da bismo uspjeli ni približno skinuti njihove plesne pokrete... Nadamo se da si ti ipak nešto bolji/a od nas i da ćeš se barem probati okušati u ovom plesnom izazovu!


bts idol challenge in my feelings challenge Nicky Minaj k-pop

Još vijesti