Zvijezde k-popa

Ukoliko želite promjenu boje kose ili frizure, a imate sklonosti prema nečem drugačijem i nečem otkačenom, našli ste se na pravom mjestu gdje biste mogli dobiti inspiraciju.

Pretražili smo malo k-pop scenu i došli do zaključka kako njihove zvijezde itekako vole eksperimentirati s bojama za kosu. Nebesko plave ili trava zelene nijanse u kosi nešto je što se neće usuditi odabrati baš svatko, no ove pjevačice pokazuju koliko takve boje kose mogu biti cool i otkačene.

Tko su zvijezde čiji biste frizure mogli poželjeti kopirati, čak ako i do sad nikad niste eksperimentirale s otkačenim bojama za kosu?

Hyoyeon iz Girls' Generationa

Iako ona trenutačno ima tamnu boju kose, pred koju godinu i nešto furala je kombinaciju plave i ružičaste. Pa imate li plavu kosu ili vam je vaša prirodna plava dosadila, možda baš možete pokazati fotku ove pjevačice kod sljedećeg posjeta u frizerski salon.

 

 

Cho Mi-yeon iz (G)I-DLE-a

Ako vam se nije svidjela boja kose kod Hyoyeon, evo još jedne kombinacija plave i ružičaste na glavi jedne od omiljenih južnokorejskih pjevačica.

 

 

Mia iz Everglowa

Iako je Mia prava kameleonka, što se tiče promjena boje kose, nekako nam je najveći favorit njezina era nebesko plave.

 

 

Ryujin iz ITZY-ja

Ispod svoje prirodne tamnosmeđe kose, ova je pjevačica izvukla par ružičastih pramenova.

 

 

Lisa iz Blackpinka

Iako je i Lisa eksperimentirala sa svim mogućim bojama na svojoj kosi, najslađe joj je stajao kratki smeđi bob s prošaranim zelenim pramenovima.

 

 

Yoon iz STAYC-a

Još jedna južnokorejska pjevačica koja je rado eksperimentirala s promjenama boje kose, no jedna od najposebijih njezinih stilova bila je stepenasta frizura sa narančastim vrhovima.

 

 

pjevačice k-popa k-pop Frizure inspiracija za otkačene frizure odvažne boje za kosu cool frizure

Još vijesti