Slika nije pronađena
Otkako je grupa osnovana 2013. godine i na veliki se način probila na scenu, njihova ARMY je bila posvećena streamingu njihove glazbe, pratila je svaki njihov korak na društvenim mrežama, pokušavala dešifrirati tragove o njihovim novim albumima i glazbenim videima, prati ih na koncertima i brine se da cijeli svijet zna o svim stvarima vezanim uz BTS.

Sada, izgleda da A.R.M.Y. može izraziti svoje cijelo znanje i ljubav prema BTS-u na jednom mjestu pod imenom ARMYPEDIA - web-mjesto slično Wikipediji, ali je u potpunosti posvećeno BTS-u. Prema priopćenju vezanom uz ARMYPEDIJU, koja bi službeno trebala biti lansirana danas, BTS želi potaknuti svoju A.R.M.Y. na to da im pomognu zabilježiti sve uspomene nastale kroz posljednjih šest godina postojanja, jer ako itko pozna BTS kao i oni sami, to je A.R.M.Y..

via GIPHY


Pitate se kako će fanovi moći dodati svoje podatke o BTS-u u ARMYPEDIJU? U priopćenju se navodi da je kampanja za promicanje ARMYPEDIJE pokrenuta u sedam gradova svijeta - Seoul, Tokio, Los Angeles, New York, London, Pariz i Hong Kong - i da je 2080 QR kodova u obliku puzzla na kojima piše: 'Hej A.R.M.Y.! Jeste izgubili ovo?', su razbacani po spomenutim gradovima kako bi ih obožavatelji skenirali. Svaki komad slagalice odgovara određenom datumu u vremenskoj liniji BTS-a. Kad član A.R.M.Y.-ja skenira QR kod, online ili offline, moći će pristupiti ARMYPEDIA stranici za taj datum, a zatim i upisati relevantne BTS informacije.


via GIPHY


Dakle, kada vi, kao član A.R.M.Y.-ja, ugledate QR kôd, kako ga na ispravan način skenirati da biste pristupili datumu koji odgovara? Srećom, Armypedia.net ima vodič koji vas vodi korak po korak i objašnjava vam kako to učiniti. U vodiču možete vidjeti i primjer zaključane stranice za koju je potrebno skenirati QR kod kako bi joj pristupili. Nakon što ubacite kôd na zaključanu stranicu, morat ćete odgovoriti na jedno trivijalno pitanje o BTS-u. Obožavatelj koji točno odgovori na pitanje osvaja dio slagalice i može unijeti podatake u ARMYPEDIJU.Fanovi će moći dodavati informacije na ARMYPEDIA stranice u obliku pisanih poruka, videozapisa ili umjetnosti. Dodavanjem informacija zaradit ćete bodove koji će se nadoknaditi nakon što se ARMYPEDIA zatvori za fanove 24. ožujka 2019. godine. 2080 obožavatelja s najvećim brojem bodova osvojit će Big Hit Entertainment gift.A.R.M.Y. je već uočila QR kodove u svojim gradovima i objavili su ih na društvenim mrežama, stoga pazite da vam oči ostanu širom otvorene i priključene na Twitter za moguće viđenje koda - definitivno ne želite propustiti priliku za sudjelovanje.

Foto: YouTube Screenshot/ Twitter/ Giphy

M.S.K.

Pogledajte još:

Održana je 91. dodjela Oscara – Pobjednike su romantičnim nastupom zasjenili Lady Gaga i Bradley Cooper

Ljudi googlaju Rihannu i svoj datum rođenja – kada vidiš zašto nećeš ni ti moći odoljeti

K-pop hitmejkeri BTS i Nicki Minaj objavili pjesmu i izazov – tko je spreman za IDOL challenge? ANKETA

celebrity bts army army armypedia obožavatelji šest godina postojanja bts

Još vijesti