Slika nije pronađena

Nakon što je u petak svečano otvoren riječki multiplex Cinestar, inače prvi CineStar multiplex otvoren do sada izvan Zagreba, ostvario je rekordnu posjećenost.


Naime, ovu subotu i nedjelju, danima u kojima je multiplex po prvi puta bio otvoren za javnost posjetilo je rekordnih 4034 gledatelja koji su uživali u projekcijama aktualnih filmova kao što su: Pčelin film, Pričao o Jane Austen, Američki gangster, Nacionalno blago: knjiga tajni, Lov u Bosni, U 3:10 za Yumu, Okajanje, Zlatne godine Kraljice Elizabete i mnoge druge.

Broj posjetitelja koji su ovoga vikenda uživali u filmskim projekcijama riječkog CineStara pokazatelj je kako smo s razlogom vjerovali da građani ovoga dijela Hrvatske vole filmove i znaju prepoznati kvalitetu i jedinstvenost usluge koje im nudimo u svojim kinima. S razlogom vjerujemo kako će ova brojka u slijedećim mjesecima biti još veća i kako će se građani i svi filmofili sa zadovoljstvom vraćati u naša kina, kratko je izjavio Hrvoje Krstulović, član uprave tvrtke Blitz-CineStar, povodom objavljivanja podataka o posjećenosti multiplexa CineStar za protekli vikend.

Riječki multiplex CineStar, otvoren prošloga petka u WTC Shopping Center Rijeka, prostire se na 4964 četvornih metara te sadrži 8 kino dvorana ukupnog kapaciteta s 1868 sjedala. Uz vrhunsku opremu i buduću uslugu, objedinjene u premium cjelinu, CineStar Rijeka svim će gledateljima omogućiti jedinstven i nezamjenjiv kino doživljaj, te nesmetano uživanje u filmu.

Već u prvoj polovici slijedeće godine (2008.) Rijeka će u sklopu novootvorenog multiplexa dobiti i svoje prvo 3D kino! U riječkom multiplexu godišnje se planira prikazati više od 130 premijera uključujući strane i domaće filmove.

CineStar Rijeka multiplex