Slika nije pronađena

Kao i prethodnih, i ove će se godine u multipleksima CineStar održati Oscar revija u trajanju od čak 10 dana – od 1. do 10 ožujka! Sveukupno će biti prikazano 12 filmova koji su skupili čak 51 nominaciju za Oscara, a svaki od njih nominiran je u barem jednoj kategoriji.

Filmovi koji će se prikazivati u sklopu Oscar revije su sljedeći:

Avatar 3D – 9 nominacija

Narednik James – 9 nominacija

Nemilosrdni gadovi – 8 nominacija

Ni na nebu, ni na zemlji – 6 nominacija

Devet – 4 nominacije

Sve o jednoj djevojci – 3 nominacije

Viktorija: Život mlade kraljice – 3 nominacije

Sherlock Holmes – 2 nominacije

Ozbiljan čovjek – 2 nominacije

Priča o prvaku – 2 nominacije

Invictus – 2 nominacije

Ljupke kosti – 1 nominacija

Neki od filmova koji su svoju premijeru imali prošle godine, kao što su Avatar, Narednik James ili Nemilosrdni gadovi prikazat će se u repriznim projekcijama, dok će neki filmovi kao što su Priča o prvaku, Viktorija: Život mlade kraljice ili Invictus doživjeti svoje premijerne projekcije upravo na Oscar reviji.

Oscar revija svečano će se otvoriti u ponedjeljak, 1.ožujka s početkom u 20 sati u CineStaru Novi Zagreb (Avenue Mall) filmom Priča o prvaku koji je nominiran u kategorijama za najbolji film i najbolju glavnu žensku ulogu (Sandra Bullock).

Oscar reviju budući gledatelji će moći pogledati u svih pet multipleksa CineStar u Hrvatskoj: CineStar Zagreb (Branimir centar), CineStar Novi Zagreb (Avenue Mall), CineStar Rijeka, CineStar Zadar i, po prvi puta, CineStar Šibenik.

CineStar multiplex kino Oscar revija