Slika nije pronađena

Početkom mjeseca prosinca 2010. godine tvrtka Blitz-CineStar otvorit će treći multipleks u Zagrebu, a šesti po redu u Hrvatskoj – CineStar Arena. Riječ je o dosad najluksuznijem, tehnički najbolje opremljenom multipleksu CineStar koji će se po mnogočemu uvelike razlikovati od postojećih CineStara u Hrvatskoj. Navedeni multipleks nalazit će se u sklopu velikog trgovačko-zabavnog Arena centra koji se trenutno gradi u zagrebačkom naselju Lanište, a prostire se na čak 175 tisuća četvornih metara. Među raznolikom, posjetiteljima već dobro poznatom CineStarovom ponudom, CineStar Arena sadržavat će i nešto dosad neviđeno na ovim prostorima: dvije Gold Class kino dvorane!

CineStar Arena biti će uistinu ultimativno kino koje će i ovoga puta oduševiti svoje vjerne posjetitelje neponovljivim filmskim iskustvom. Novo dizajnirani futuristički kino kompleks prostirat će se na površini od čak 5945 četvornih metara, a sastojat će se od 10 kino dvorana, ukupnog kapaciteta 1712 sjedala. Bit će to u potpunosti digitalizirani multipleks, što znači da se u njemu filmovi neće puštati s uobičajene 35mm kopije već će sve dvorane biti opremljene digitalnim projektorima.

Kako Cinetar Arena ne bi bio samo još jedan u nizu izgrađenih multipleksa, tvrtka Blitz-CineStar za svoje buduće posjetitelje pripremila je uistinu pravi luksuz: od 10 kino dvorana koliko će ih sveukupno biti u CineStar Areni, dvije će biti Gold Class dvorane.

Gold Class drugi je naziv za kino luksuz. Radi se o ekskluzivnim kino dvoranama kakve na ovom području Europe do sada nikada nisu postojale – to je potpuno novi standard kojeg Blitz-CineStar uvodi u svoju ponudu kako bi razinu svojih usluga podigao na najvišu moguću razinu. Ukupni kapacitet dviju Gold Class dvorana je 80 sjedala (po 40 sjedala u svakoj dvorani). Upravo zahvaljujući ograničenom broju sjedala, Gold Class dvorane iznimno su udobne, posebno opremljene i izgrađene prema specijalnim standardima. To su dvorane koje su posebno odvojene od ostatka kina – s vlastitom blagajnom za prodaju ulaznica i lobbyjem. Za kupnju kino ulaznica za filmove koji se prikazuju u Gold Class dvoranama nema čekanja u redovima – posjetitelj svoje ulaznice može rezervirati i kupiti preko Interneta iz vlastite kuće ili direktno na već spomenutoj posebnoj blagajni za Gold Class dvorane.

CineStar multiplex Arena