Slika nije pronađena

Tvrtka Blitz-CineStar ulaže 23 milijuna eura u izgradnju i opremanje 5 novih multiplexa u iduća 24 mjeseca.

CineStar Zadar nalazit će se u okviru trgovačkog i zabavnog centra City Galerija Zadar i bit će otvoren 2. listopada 2008. godine. Prostire se na 1600 četvornih metara sa 6 kino dvorana ukupnog kapaciteta 1000 sjedala.

CineStar Arena Zagreb nalazit će se u okviru trgovačkog i zabavnog centra Arena Zagreb i bit će otvoren u prvom tromjesečju 2010. godine. Prostirat će se na preko 3000 četvornih metara s 9 kino dvorana ukupnog kapaciteta 1700 sjedala.

CineStar Šibenik nalazit će se u okviru trgovačkog i zabavnog centra Dalmare Šibenik i bit će otvoren krajem 2009. godine. Prostirat će se na 1200 četvornih metara s 5 kino dvorana ukupnog kapaciteta 700 sjedala.

CineStar Osijek nalazit će se u okviru trgovačkog i zabavnog centra Avenue Mall Osijek i bit će otvoren u prvom tromjesečju 2010. godine. Prostirat će se na 2300 četvornih metara s 9 kino dvorana ukupnog kapaciteta 1400 sjedala.

CineStar Varaždin nalazit će se u okviru trgovačkog i zabavnog centra Lumini Varaždin i bit će otvoren krajem 2009. godine. Prostirat će se na 1400 četvornih metara sa 6 kino dvorana ukupnog kapaciteta 800 sjedala.

Navedeni multiplexi zajedno s postojećima - CineStar Zagreb (13 dvorana, 3000 sjedala), CineStar Novi Zagreb (9 dvorana, 1927 sjedala) i CineStar Rijeka (8 dvorana, 1868 sjedala), činit će nacionalni CineStar lanac s ukupno 8 multiplexa koji sadržavaju 65 dvorana ukupnog kapaciteta 12.395 sjedala, što je vrlo blizu cilja koji je najavio g. Hrvoje Krstulović, član uprave tvrtke Blitz-CineStar, a to je ukupno 10 multiplexa u Republici Hrvatskoj.

Osim vrhunskog standarda koji CineStar jamči po pitanju opremljenosti multiplexa, zajamčen je i vrhunski standard usluga koje će se pružati posjetiteljima i koje su se u dosadašnjem poslovanju već postojećih multiplexa pokazale kao ključni element zadovoljstva posjetitelja.

CineStar će posjetiteljima također ponuditi i svoje, široj javnosti već poznate, jedinstvene usluge: Skrivena pretpremijera, Ponoćna pretpremijera, Cinema Days, Tjedna premijera, Zvijezda je rođena (proslava rođendana) i CinesCool dan (program namijenjen školama). Posjetitelji novih multiplexa CineStar moći će koristiti i posebne pogodnosti poput CineStar prepaid Stars Club 2xbonus kartice (Classic i Business), CineStar Studentske kartice, grupnih popusta, izvanrednih projekcija, pretprodaje kino ulaznica i popularnih COMBO varijanti.

U svakom od multiplexa godišnje planira se prikazati više od 150 premijera uključujući europske i hrvatske filmove.

Novi CineStar multiplexi svojim će sadržajima omogućiti dugo očekivano osvježenje u kulturnom i zabavnom životu svakog navedenog grada, te građanima pružiti još jedno mjesto na kojem će moći uživati u vrhunskom kino doživljaju i svjetskim kino standardima.

CineStar multiplex

Još vijesti