Slika nije pronađena

23. siječnja 2010. godine u sklopu trgovačkog i zabavnog centra Dalmare Šibenik, svoja vrata svim svojim posjetiteljima otvara CineStar Šibenik, kino s pet zvjezdica. Novi multipleks svojim će sadržajima omogućiti osvježenje u kulturnom i zabavnom životu Šibenika uz vrhunski kino doživljaj po svjetskim kino standardima.

Budući se u Šibeniku posljednja filmska projekcija održala davne 2004. godine, CineStar Šibenik pripremio je veličanstveno svečano otvaranje koje će svim šibenčanima, ali i široj okolici, ostati u pamćenju. Svečano otvaranje CineStara Šibenik održat će se 22. siječnja s početkom u 20 sati!

Novi multipleks prostirat će se na 1.200 četvornih metara, imat će pet kino dvorana ukupnog kapaciteta od 598 sjedala. Prostor multipleksa također obuhvaća prostrani lobby u kojem se nalaze blagajne za kupovinu kino ulaznica, te s raznovrsnom ponudom kokica, grickalica, slastica i pića. Posebna pažnja bit će posvećena i osobama s invaliditetom kojima će se omogućiti olakšan pristup i posebna mjesta u većini dvorana.

CineStar multiplex sibenik Kino dvorana