Slika nije pronađena

Na samo kilometar udaljenosti od najužeg središta grada Rijeke, u impozantnom poslovno-zabavnom centru WTC Shopping Center Rijeka, slijedeći petak, 21. prosinca, svečano će biti otvoren novi multiplex CineStar Rijeka. Riječ je o trećem filmskom multiplexu, prva dva otvorena su u Zagrebu, otvorenom do sada u Hrvatskoj.

Datum otvorenja multiplexa koji će se prostirati na 4946 četvornih metara i sadržavat osam kino dvorana s oko 1800 sjedala već duže vrijeme plijeni pozornost medija i javnosti budući je filmski život grada Rijeke već duže vremena osiromašen. Upravo zahvaljujući CineStarovim Premium standardima prema kojima su opremljene sve dvorane novog multiplexa ljubitelji filmske umjetnosti grada Rijeke i okolice moći će uživati u više od 130 domaćih i stranih filmskih naslova.

Sve kino dvorane opremljene su visoko kvalitetnim filmskim platnima „od zida do zida“, Dolby Digital Ex (6+1) i DTS vrhunskim zvučnim sustavom, a udobna sjedala poznatog svjetskog proizvođača Quinette raspoređena su u shemi amfiteatra što će svim gledateljima omogućiti jedinstven i nezamjenjiv kino doživljaj. Već u prvoj polovici slijedeće godine u pojedinim dvoranama opremljenim digitalnim projektorima započet će i prikazivanje 3D filmova!

Sjedala za parove odnosno „Ljubavna sjedala“ (Love seats) sačinjavaju 20% sjedala od ukupnog broja sjedala u svakoj pojedinoj dvorani. Posebna pažnja i ovoga je puta posvećena osobama s invaliditetom kojima je omogućen olakšan pristup i posebna mjesta u većini dvorana.

Svečanost otvorenja najavljena je za petak 21. prosinca.

Rijeka love seats CineStar multiplex kino kina Kino dvorana

Još vijesti