Slika nije pronađena

Zayn je izgledao pokazao i svoju drugu stranu, onu manje ugodnu. Zbog nasilja i fizičkog napada, Gigi i on su gotovi. Što se dogodilo da ih je uspjelo razdvojiti nakon šest godina veze i nakon nedavnog rođenja djeteta?

Sa svih strana stižu glasine koje su se pokazale točne, Gigi Hadid i Zayn Malik više nisu zajedno. Bili su skupa 6 godina, ali posljednji Zaynov ispad bila je kap koja je prelila čašu i došlo je do razlaza još jednog para. Navodno je krivac njegov fizički nasrtaj na Giginu mamu Yolandu. Došlo je do žestoke rasprave tijekom koje je Zayn dignuo ruku na Yolandu i fizički ju napao. Iako on tvrdi da to nije istina i da je samo došlo do izmjene prilično oštrih riječi, bio je to razlog za kraj, piše People.

Izvori bliski paru potvrdili su da je stvarno kraj i da su i dalje oboje aktivni u životu malene Khai, ali da ne žive zajedno. Gigi je zamolila sve da joj daju privatnosti i mira u ovom periodu, a Zayn se bori protiv glasina. On i njegov menadžment izdali su priopćenje u kojem negira da je napao Yolandu Hadid te da se nada kako neće nastaviti širiti ovakve neistinite glasine, zbog dobrobiti cijele njihove obitelji.

Ni Gigi ni Yolanda nisu za sada ništa komentirale o cijelom slučaju. Ali što god da se dogodilo, izgleda da situacija nije niti malo ugodna.

Pogledajte još:

Dua Lipa je objavila selfi bez šminke – i izgleda još bolje nego kada nosi šminku [FOTO]

Khloe Kardashian je otkrila situaciju za koju ju je i dan danas sram jer je to napravila pred kamerama

Poznate osobe koje ne zaslužuju biti slavne: Ovih 7 su celebovi, ali ljudi ne razumiju zašto

Prekid Zayn Malik Gigi Hadid

Još vijesti