Gigi Hadid

Već se dulje vrijeme u medijskim krugovima šuška kako su Leonardo DiCaprio i Gigi Hadid u ljubavnoj vezi. 48-godišnji glumac i 27-godišnja manekenka nikad nisu potvrdili ta nagađanja, ali ih zato nisu niti demantirali. 

No, neka kemija i romansa se očito događa između ovo dvoje. Naime, Gigi i Leo uhvaćeni su ovog vikenda ispred restorana Cipriani u New Yorku. Kada su primjetili paparazze, Gigi je lice prekrila šalom, a Leo je navukao na lice masku i spustio kapu kako ga nitko ne bi prepoznao. Da tu baš nema ničeg, zašto bi se tako skrivali? 

 

 

Glumac je prekinuo svoju vezu s 25-godišnjom Camilom Morrone i to ovog kolovoza. Tada je bio predmetom ismijavanja na društvenim mrežama, zbog svojih ljubavnih odabira. DiCaprio je hodao s Gisele Bundchen, Bar Rafaeli, Blake Lively, Eric Heatherton, Toni Garrn, Kelly Rohrbach i Ninom Agdal. Sve su to bile ljepotice koje u trenutku prekida veze s Leonardom nisu bile starije od 25 pa su ga prozivali seksistom koji napušta svoje partnerice nakon što navrše 25. rođendan.

Gigi je bila u dugogodišnjoj vezi s glazbenikom Zaynom Malikom. Njih dvoje su počeli izlaziti 2015. godine, a 2020. dobili su djevojčicu Khai. No, par se razišao u rujnu 2021. godine. Gigi ga je optužila zbog ponašanja prema njezinoj majci Yolandi, navodno je Zayn prema njoj bio nasilan. 

Iako s velikom razlikom u godinama, najtraženija manekenka današnjice i slavni glumac, bit će zasigurno jedan od omiljenih hollywoodskih parova.

 

Gigi Hadid leonardo dicaprio novi hollywodski par Zayn Malik Camila Morrone

Još vijesti