Slika nije pronađena

Gigi Hadid i Zayn Malik, koji glase za jedan od najljepših parova u Hollywoodu, navodno čekaju prinovu - otkrio je obiteljski izvor za TMZ.

Iako Gigi i Zayn još uvijek šute o sretnim vijestima, izvori bliski paru potvrdili su kako slavni supermodel i popularni pop pjevač očekuju svoje prvo dijete te kako su vrlo uzbuđeni zbog ove situacije. Izvori su za TMZ izjavili kako je Gigi trenutno u dvadesetom tjednu trudnoće te kako je par sretnu vijest obznanio samo najužoj obitelji i najbližim prijateljima, jer je trudnoća još uvijek u vrlo ranom stadiju. Spol djeteta i dalje nije poznat, a izvori također navode kako je rodbina slavnog para presretna te kako jedva čekaju novog člana obitelji. Budući roditelji trenutno se nalaze u karanteni na farmi obitelji Hadid u Pennsylvaniji, a Gigi je tamo nedavno proslavila i svoj 25. rođendan u društvu dečka, sestre Belle i ostatka obitelji.


Par je zajedno od 2015. godine, ali su poznati po tome što su često prekidali i mirili se. Posljednji put su obnovili svoju romansu u prosincu prošle godine i od tada su nerazdvojni, a izvori kažu kako im je posljednji prekid bio potreban kako bi shvatili da imaju posebnu i neraskidivu vezu. Čestitke slavnom paru!


Foto: Instagram/Shutterstock.com - Sky Cinema

M.B.

Pogledajte još:

Zayn izjavio ljubav Gigi na Twitteru i zbunio sve fanove - je li to novi početak ljubavne veze?

Potvrđena su nagađanja – Gigi i Zayn su prekinuli! Evo što im je presudilo...

OMG Činila se čudnom, ali baš ovoliko... Zayn Malik otkrio kako putuje Taylor Swift!

Trudnoća dijete Zayn Malik Gigi Hadid