gigi hadid i zayn malik

Prošlo je već neko vrijeme otkad se dogodila Hadid-Malik drama u kojoj je Zayn navodno udario Giginu mamu Yolandu. To je bio trenutak se njihov odnos raspao i kada su krenule tužbe.

A što se sada događa s ovim slavnim parom? Je li se situacija raščistila i razriješila? Je, ali ne na način na koji su se fanovi para nadali. Izgleda da je s njima stvarno gotovo. Izvor blizak paru ispričao je nekoliko sitnica za People koje to potvrđuju. 'Gigi je gotova sa Zaynom. Ovo je teško razdoblje za njih jer su svi tako bliski.', ispričao je izvor blizak paru. Dodao je i kako situaciju pogoršava činjenica da su u sukobu upletene dvije izuzetno bitne osobe u Giginu životu, njena mama i otac njenog djeteta. Čak iako je njihov romantičan odnos gotov, ispričao je taj izvor, to je i dalje netko koga ne može samo tako izbaciti iz života.

Jedna dobra stvar koja je proizašla iz cijele ove situacije je da su Gigi i Bella postale bliže nego ikada. Naravno da je Bella bila tu za svoju sestru u ovoj teškoj situaciji i to ih je dodatno zbližilo. Malik je optužen da je zgrabio Yolandu i gurnuo ju na ormarić, zbog čega je i fizički ozlijeđena, ali i prestrašena. Jesu li optužbe stvarno točne ili ne, još se ne zna i Zayna tek čeka suđenje.

Pogledajte još:

Neočekivani prekid: Gigi Hadid i Zayn više nisu zajedno! Zna se i razlog – situacija nije ni malo lijepa

Šiške nisu najomiljenija frizura, a može li ih profurati zgodna Gigi Hadid? Evo kako njoj stoje!

Biste li mogli prepoznati ove celebove? Otkrivamo kako bi poznati ljepotani poput Justina i Zayna izgledali kao žene

Prekid Zayn Malik Gigi Hadid

Još vijesti