Slika nije pronađena

Iako je glavni razlog prekida Gigi i Zayna bio taj da je došlo do velike svađe, pa čak možda i nasilja, između njega i Gigine mama, sada se saznalo i da je vara Gigi s britanskom reality zvijezdom.

Ovaj je par već neko vrijeme pred prekidom, ne žive više zajedno i stavili su pauzu na svoj romantični odnos, a čini se da se situacija neće niti popraviti kako vrijeme prolazi jer su procurile informacije i da ju je varao. Ne znamo zašto bi uopće ikome palo na pamet varati Gigi Hadid, ali Zayn se navodno spetljao s britanskom reality zvijezdom. Ona je Abi Clarke, i ispričala je da su naletjeli jedno na drugo u baru u Los Angelesu i tako je sve krenulo.

Abi je ispričala svojim frendicama, piše The Sun da ju je Zayn odveo u svoju sobu koja je pomalo izgledala kao neka tamnica, nešto kao da je došlo ravno iz filma poput 'Pedeset nijansi sive'. Ona je mislila da su se tada Gigi i on razišli, ali kako je kasnije saznala, ipak su još bili zajedno i sada je odlučila razotkriti njihovu aferu jer se osjeća grozno zbog svega.

Abi je u Velikoj Britaniji poznata kao reality zvijezda njihovog showa 'The Only Way Is Essex'. Nakon prvog susreta su razmijenili brojeve i redovito se čuli, a prvi su se put privatno kod njega doma vidjeli tek kada su se oboje vratili u Englesku. Čak je dodala i da joj je Zayn nekoliko puta spomenuo da ga podsjeća na njegovu bivšu, Perrie, i da ju još nije prebolio. Sada se više ne viđaju, a čak su i izvori bliski Zaynu priznali da su se njih dvoje jedno vrijeme redovito družili.

Pogledajte još:

Koja ženska osoba ima najviše pratitelja na Instagramu? Došlo je do promjene na tronu - evo tko je prvi

Miley Cyrus ima novog dečka! Pojavili su se po prvi put zajedno na crvenom tepihu

Baka Prase i njegova djevojka prekinuli – otkrio je i razlog zašto je do toga došlo

Prekid prevara celebrity Zayn Malik Gigi Hadid

Još vijesti