Slika nije pronađena

Sve cure koje uzdišu za zgodnim Zaynom konačno su došle na svoje – on je odnedavno single, a o za svoju bivšu kaže da ima 'predivnu dušu'.

'Gigi i ja smo imali nevjerojatno smislenu i zabavnu vezu punu ljubavi, a ja ju dalje poštujem i cijenim kao ženu i prijateljicu. Ona ima predivnu dušu. Zahvalan sam svim našim obožavateljima što poštuju ovu našu tešku odluku i želju za privatnošću i žao nam je što mi nismo prvi objavili ovu vijest. Volimo vas', napisao je.


Nije prošlo dugo do kad se i Gigi nije oglasila o prekidu: 'Izjave o prekidima često su tako neosobne jer zaista nema pravog načina za izreći sve ono što je dvoje ljudi prošlo zajedno tijekom godina... ne samo u vezi, već i u životu općenito. Zauvijek ću biti zahvalna na ljubavi, vremenu i životnim lekcijama koje smo Z i ja zajedno prošli. Želim mu sve najbolje i uvijek ću biti tu za njega, kao podrška prijatelju. Što se tiče budućnosti, bit će ono što je suđeno'.


A čini se da je Zayn i u svojoj prethodnoj objavi dao naslutiti da je došlo do nevolja u raju...


Nakon objave vijesti o prekidu, totalno je bombardirao Instagram. Na nekim fotkama definitivno izgleda kao da razmišlja o 'nevjeojatno smislenoj i zabavnoj vezi punoj ljubavi', dok na drugima radi bolne grimase iz poznatog razloga.

A post shared by Zayn Malik (@zayn) onA post shared by Zayn Malik (@zayn) on


I izgleda kao da bi mu dobro došla pomoć... Koja od vas bi mu pružila ruku podrške?

via GIPHY


Foto: Twitter/Instagram/Profimedia

M.Z.

Provjeri još...

Poznati razlozi prekida najpoznatijeg para – Selena Gomez i Justin Bieber su i službeno single!

13 celebrity prekida koji su obilježili 2017. godinu - možeš li pretpostaviti tko je na vrhu liste?

Prekid vam nekad može spasiti vezu – ovo je par koji to dokazuje

Prekid celebrity Zayn Malik Gigi Hadid

Još vijesti