Slika nije pronađena

Početkom siječnja 2019. svijet su iznenadile vijesti o ponovnom prekidu Gigi Hadid i Zayn Malika – o tome više možete pročitati u članku Potvrđena su nagađanja – Gigi i Zayn su prekinuli! Evo što im je presudilo.... Međutim, nitko od njih nije komentirao navodni prekid u to vrijeme, a nedavni tweet zbunio je Zaynove fanove, a ima veze s njegovim ljubavnim statusom.

U subotu, 2. ožujka, Zayn je tweetao jednostavnu poruku: 'Volim te', upućenu Gigi, i time je započeo val zbunjenosti i ludnice među obožavateljima. Već su se vraćali jedno drugome prije - tako da to nije nemoguće i ovaj put, zar ne?


'Zbunjena dot com', napisala je jedna obožavateljica, dok se druga pitala je li možda bivšem pjevaču One Directiona netko hakirao Twitter profil. 'Jesu li Zayn i Gigi ponovno zajedno?', dodao je jedan fan, a ostali su samo iskoristili priliku da reagiraju s mnogo memova i gifova.

S druge strane, Gigi još nije odgovorila na Zaynov tweet. Međutim, trebalo joj je neko vrijeme da odgovori na glasine koje tvrde da je viđena kako izlazi iz hotela u kojem ona nije odsjela. Na te komentare samo je odgovorila da je bila tamo iz sljedećeg rzaloga: 'Da kupim sebi nakit'.


Kao što je bio slučaj i u siječnju, jedine dvije osobe koje stvarno znaju detalje svoje veze su Zayn i Gigi. Sve dok ne dobijemo neku vrstu službenih informacija ili potvrdu od njih samih, najbolje bi bilo ne spekulirati previše o njihovom ljubavnom statusu, ali nema štete u tome da budete pozorni na Twitteru - za svaki slučaj.

Foto: Instagram/ Twitter

M.S.K.

Pogledajte još:

Potvrđena su nagađanja – Gigi i Zayn su prekinuli! Evo što im je presudilo...

Gigi, Demi i drugi poznati celebovi - znaš li tko je sve od tvojih omiljenih zvijezda promijenio ime?

KVIZ: Jesi li pravi fan - koliko dobro poznaješ Gigi Hadid?

veza izjavio ljubav ljubav celebrity showbiz celeb Zayn Malik Gigi Hadid twitter

Još vijesti