Slika nije pronađena

Gigi i Bella Hadid su jedne od najpoznatijih manekenki svijeta, no to ne znači da ne čine 'grešku' koje čine i obične cure. Nakon prekida, ponovno su se vratile svojim bivšim dečkima!

Gigi i Zayn su bili skupa dovoljno dugo da su postali jedan od power coupleova na svjetskoj sceni. On pjevač, a ona manekenka, imali su svijetlu budućnost, dok jedan dan nisu postali na Twitteru kako su prekinuli te više nisu zajedno.

Fanovi su se nadali da će par ponovno prohodati, a napokon smo i to dočekali! Stavi se na njihovo mjesto: i tebi bi bilo teško skrivati vezu od ostalih, a kako je tek njima koje cijelo vrijeme prate paparazziji i bilježe svaki njihov korak.


Jučer su tako ulovljeni kako zajedno napuštanju Gigin stan, a osim toga ima još par naznaka da su skupa. Zayn je objavio sliku na Instagramu koju je Gigi slikala i prethodno stavila na svoj story. Iako nam je drago što su ponovno zajedno, ne znamo koliko je to pametno. Sjetimo se samo Selene i Justina, oni su također imali burnu vezu, pa nije završilo dobro. Možda Gigi i Zayn ipak završe bolje?

Ako već ne njih dvoje, možda se posreći Belli i Abelu (The Weeknd). Slično kao i njezina starija sestra, Bella se našla u situaciji da je prekinula sa svojim dragim, no sada se čini kako je ljubav ponovo tu. Za razliku od Gigi i Zayna, ovaj je par ulovljen nekoliko puta. Od zajedničkog odmora u Tokiju, pa do učestalih storyja i objava posvećenih jedan drugome, gotovo pa je sigurno da su zajedno. U jednoj je objavi čak Bella nazvala Weeknda svojom 'muzom'!


Iako još nije ništa potvrđeno od njihove strane, Bella je nedavno objavila sliku na Instagramu te u opis stavila stihove njenog dragog. Ne vjeruješ nam? Pogledaj ovdje! Znači, praktički je cijela priča potvrđena!

Nadamo se da su cure zadovoljne sa svojim izborima i da će ovaj put priče potrajati!


Foto: Instagram/Profimedia/Screenshot

A.Š.

Pročitaj još:

Jesu li ponovno zajedno? Bella Hadid i The Weeknd OPET uhvaćeni u poljupcu – FOTO

Pa što se to događa?! I Gigi i Zayn potvrdili kraj ljubavi u emotivnim objavama

OMG Selena Gomez ne troši vrijeme – već je našla novog dečka i to tinejdžera?!

Gigi Hadid bella hadid The Weeknd Zayn Malik

Još vijesti