Slika nije pronađena

Tani Mongeau nije lako, otkad su se ona i Jake oženili, on joj svako malo priređuje neugodno iznenađenje i nalazi se (ili ovog puta fotka) s bivšim djevojkama. Naravno, Tana za to sve sazna tek kada bude objavljeno na društvenim mrežama. Ovog puta je objavio prilično romantičnu fotku s bivšom curom.

Bivša Jakeova djevojka Alissa Violet, koja je dobro poznata svima ako su Jakea pratili još prije nekoliko godina, optužila je nakon prekida Jakea za neke prilično grozne stvari. Otkrila je da ju je cijelo vrijeme dok su bili zajedno mentalno i emocionalno maltretirao. Ali i to nije bilo sve, navodno je i Alissa bila grozna prema Jakeu i prevarila ga. Što je od svega toga istina, nitko ne zna. Nakon prekida s Jakeom prije dvije godine, Alissa je bila u vezi s drugim poznatim youtuberom, FaZeom Banksom, ali nedavno se i njihova veza prekinula nakon što je saznala da ju je FaZe varao.

Nije prošlo dugo od toga, a sada je na Jakeovom Instagramu objavljena fotka njega i Alisse u prilično romantičnoj pozi, samo što se ne poljube.


Iako bi Jake trebao biti oženjen s Tanom Mongeau, na Instagramu objavljuje ovakve stvari – svi su zbunjeni. Fotka na kojoj su Jake i Alissa i nose 'Jalissa' merch, je inače objavljena u svrhu promocije njegove nove pjesme 'These Days'. Tana za sada nije ništa komentirala, već je otprilike u isto vrijeme objavila na Instagramu fotku neba uz opis da uzima nekoliko dana pauzu od društvenih mreža.

View this post on Instagram

i think i’m gonna take a few day break from socials. for my brain. maybe i’ll be on IG live tmrw with my tits out and fine. who knows. ALL LOVE to everyone in my life & zero shade to ANYONE. i just wanna take a little time to tell the people i love that i love them. and not care about comments or tweets or people’s opinion of me for the first time in six years.. i wanna have a conversation with someone without thinking about the internet for five minutes. i don’t wanna fill my heart with doubt posting things that i know aren’t authentic to the way i feel. knowing the people who are real fans of me would see right through that facade and hating myself for becoming what i never wanted to. authenticity has and always will be the most important thing to me and i think i hate myself most in moments that i stray from that. i don’t want to act like i’m happy when i’m not to maintain an image that isn’t true.. i’d rather clear my head for a sec so that you guys always know when i’m smiling that it isn’t fake... i encourage you to do the same. it’s so easy to get caught up in the highlight reel. victimizing myself in any situation is not the route i want to take, i guess i just wanna be authentically happy and myself or nothing else.. idk. just know that this is just something i wanna do for me & not at the fault of anyone else. i wanna advocate for authenticity and mental health awareness. i wanna advocate for being honest about my emotions. i wanna grow. so ima do me for a few days, i encourage you to do the same if you’re ever feeling down or succumbing to the pressure of the highlight reel. love u hookers i’m gonna go look at the sky or some shit what do people do other than instagram???

A post shared by tanamongeau (@tanamongeau) on


Prije nekoliko se mjeseci Jake našao na ručku s drugom bivšom djevojkom, Erikom Costell, kada su ih uhvatili paparazzi, a Tana je komentirala sva zbunjena što se događa. Bila Tana ovog puta šokirana ili ne, fanovi i Jakeovi pratitelji sasvim sigurno jesu. Komentari na fotki to otkrivaju, a neki nagađaju i da bi fotka mogla biti photoshopirana.

Foto: Instagram/ Instagram printscreen

M.T.

Pogledajte još:

Poznata se youtuberica vratila s prvim videom nakon skandala – nitko nije oduševljen i svi ju mrze

[OMG] Camila Cabello je stvarno shameless! Priznala je da je ukrala nešto iz kraljevske palače – što?

Poznati YouTuber koji ima milijune dolara djevojku je zaprosio prstenom od SAMO 800 kn!

fotka alissa violet youtube instagram jake paul tana mongeau