Slika nije pronađena

U YouTube svijetu zadnjih su dana pod svjetlom reflektora, malo više nego inače, Jake Paul i Tana Mongeau. Nakon što su nedavno objavili da su zajedno, sada su se i zaručili, a prsten koji je Paul kupio nije nikoga impresionirao.

Radi li se o pranku ili je između njih dvoje stvarno iskrena ljubav? Glasine o vezi Jakea Paula i Tane Mongeau ne prestaju od trenutka kada su objavili da su zajedno, a nedugo nakon što su prohodali – stigle su na red i zaruke. Fanovi su uvjereni da se radi o pranku, a u prilog tome ide i činjenica da je prsten kojim ju je Jake zaprosio ukrašen fejk dijamantom tj. cirkonom.



Na proslavi 21. rođendana Tane na spektakularnom partyju u Las Vegasu, Jake je iskoristio priliku da svojoj djevojci na pozornici pred svima čestita rođendan, ali je i iznenadi. U jednom se trenu Jake samo spustio na koljeno i zaprosio je, a prsten koji je izvukao iznenadio je Tanu – bio je to jestivi Ring Pop prsten od jagode i kivija. Naravno da to nije bio pravi prsten koji je Jake pripremio, ali nije ni drugi bio ništa spektakularniji.Tana se na Instagramu 'pohvalila' slikom pravog prstena, a fanovi nisu mogli ne primijetiti da, iako sliči na pravi dijamant, na prstenu je ipak cirkon.


Njegova se cijena vrti oko svega 125 dolara, zbog čega su se samo dodatno javila nagađanja da su cijele zaruke namještene radi pogleda na YouTubeu i lajkova i povećanja popularnosti na ostalim društvenim mrežama.


Tana se osvrnula na nagađanja da su zaruke fejk ili prank i odgovorila svima da nagađanja nisu istinita i da su zaruke stvarne, te da im nije bila namjera ovime povećati popularnost na društvenim mrežama.

Foto: YouTube printscreen/ Youtube/ Instagram printscreen/ Instagram

M.T.

Pogledajte još:

Shawn Mendes je upravo otkrio tko je njegov celebrity crush – i ne, nije Camila Cabello!

Poznata pjevačica pozirala za naslovnicu časopisa neobrijanih pazuha – reakcija nije nedostajalo

Tko je najpopularniji celeb na Instagramu? Broj pratitelja nije bio presudan ovog puta...

zaruke fejk prsten nagađanja youtube youtuberi jake paul tana mongeau

Još vijesti