Slika nije pronađena

Pjevačica ruši rekorde na sve strane, a osim na glazbenom polju, sada je napravila i ludnicu na Instagramu. Objavila je fotku koju nitko nije očekivao i u par dana sakupila toliko lajkova da je to postala jedna od najlajkanijih fotki IKAD.

Billie je kraljica i sada je to još jednom dokazala svima. Dovoljno je da objavi sasvim običan selfie i da on postane toliko popularan da u par dana sakupi preko 20 milijuna lajkova. Sigurno nije očekivala ovakvu reakciju kada ga je stavljala na svoj profil. Ali Billie je Billie i nekada je toliko malo dovoljno da se pokrene lavina. Sve je iznenadila kada je objavila fotku i pokazala svoju novu frizuru. Već smo se skroz naviknuli na tamnu kosu sa zelenim izrastom da je nastao apsolutni šok kada je pokazala da sada ima plavu kosu! Očito su svi bili toliko oduševljeni promjenom da su morali staviti lajk, a lajk po lajk, u par dana je došla do 20 milijuna lajkova.

I tako postala jedna od najlajkanijih fotki ikada objavljenih na Instagramu. Točnije, njen je selfie postao treća najlajkanija fotka ikada objavljena na ovoj aplikaciji. Ispred nje su još samo svima nam dobro poznato jaje koje je napravilo show prije par godina s 59 milijuna lajkova i XXXTentacionova posljednja objava prije nego što je umro koja ima gotovo 24 milijuna lajkova.

Tako je Billie pretekla sve ostale celebove i zasjela na treće mjesto, a tko zna, trenutno ju 3 milijuna lajkova dijeli od toga da dođe na drugo mjesto, i ne čini se kao nemoguć scenarij.

Pogledajte još:

Sramotne stvari koje MORAMO prestati raditi na Instagramu: Ovih 5 su najgore!

I tebi non stop dosađuju spamovi na Instagramu? Evo kako ih se možeš riješiti jednom zauvijek

Billie Eilish u outfitu u kakvom ju još svijet nije vidio – tko bi rekao da će ikada ovo staviti na sebe

fotka lajkovi instagram billie eilish

Još vijesti