Slika nije pronađena

Kardashian sestre sve više nalikuju jedna na drugu, a nekada uz pomoć šminke i alata za uređivanje fotografija naprave da izgledaju još više slično – i sve nas totalno zbune. Na prvi pogled pogoditi tko je na novim fotkama koje je objavila Kim i nije najlakše.

Nekada je stvarno teško razlikovati Kardashian-Jenner sestre kada stave hrpu šminke i urede fotke. Khloe tako često na svakoj objavljenoj fotki izgleda kao druga osoba jer ima 'novo' lice, a sada je sve zbunila Kim. Objavila je fotke koje su snimali u okviru nove kampanje jer izlazi novi parfem njenog brenda KKW Fragrance. I tako se na Insta pojavila ova fotka. Tko je na ovoj fotografiji? Dupla Kim? Neka sestra? Ili skroz deseta osoba?

 

Odgovor je Kendall! Ona i Kim na promo fotkama izgledaju identično. Iako nikada ne bi rekli da su baš toliko slične kada gledamo druge objave, Kendall su malo 'popravili' da što više liči na svoju stariju sestru. Radi se o promo snimanju za parfem na kojem je surađivala i Kendall, a pošto ona obožava konje i boravak vani, tako su došli i do inspiracije za ovo snimanje. Na prvi pogled kada izleti fotka, izgleda kao da tu nešto nije u redu. I nije, jer Kendall ovako definitivno ne izgleda. I svima je to upalo u oko. Je li stvarno trebalo toliko uređivanja?

Uz malo photoshopa i vještine, i ti možeš izgledati kao Kardashian.

Pogledajte još:

Tko je najsiromašniji, a tko najbogatiji u obitelji Kardashian – Jenner? Ovako izgleda top lista

Kylie ima novog psića - i izgleda apsolutno preslatko! Sve je malo zbunilo ne baš tipično ime

Kendall Jenner potvrdila fotkom da je u vezi – naravno da joj je dečko jedna poznata osoba

fotka objava instagram kim kardashian

Još vijesti