Slika nije pronađena

Tana Mongeau toliko voli Billie Eilish, da se jednom prilikom, cijelih tjedan dana, oblačila poput pjevačice.

Njezina opsesija pomalo je čudna, bez obzirom na to što je Billie kraljica. Njih dvije su se i upoznale prošle godine kad je Tana došla na njezin nastup. Ipak, čini se da Billie ne uzvraća ljubav. Fotka na kojoj Billie izgleda kao da ju treba spasiti, to i dokazuje.


Tada je uslijedila i Billieina reakcija na Tanie nedavne zaruke (i kasniji brak) s Jakeom Paulom. Kad je Tana objavila vijest na Instagramu, Billie se nije suzdržavala. Na Taninu objavu Billie je napisala: 'eek' i 'yikes'.To nije bio jedini put kada su njih dvije razgovarale o Taninom vjenčanju. U najnovijem videu na YouTubeu Tana je podijelila screenshot zaslona DM-a između nje i Billie, gdje Tana pita pjevačicu hoće li prisustvovati njezinom nadolazećem vjenčanju, na što je Billie jednostavno odgovorila s 'ne'.


Dakle, Tana doista nije trebala biti iznenađena kad ju je Billie unfollowala na Instagramu. Svaki pravi Billin obožavatelj zna da pjevačica voli da broj profila koje prati na Instagramu bude 666, pa kad želi slijediti nekoga novog, netko drugi mora otpasti. Nažalost, ovaj put je to bila Tana i primijetila je to, jako brzo. Bila je prilično uzrujana kada je saznala da ju njezin idol više ne prati na Instagramu, pa je kao odgovor snimila video na YouTubeu i prilično je smiješno.


Tana obavještava svog menadžera o tužnoj vijesti koju je on već znao, a onda pokušava suzbiti tugu kupanjem u trenirci koju je odobrila Billie, ispijanjem vina i sviranjem 'When the Party's Over' na glasoviru. Video uključuje i klasičnu ispriku. Tko zna? Možda će ovaj štos vratiti Tanu na Billiein popis profila koje prati.

Foto: YouTube Screenshot/ YouTube/ Instagram

M.S.K.

Pogledajte još:

Sada se možeš i ti obući kao Billie Eilish! Izdala je limitiranu kolekciju odjeću – i ttly je njena vibra

Ttly čudno ili predobro? Billie Eilish je isfurala Ikea vrećicu umjesto majice

[TOP ili FLOP] Billie Eilish je obojala korijen svoje kose u neonsko zelenu boju – look je divlji

drama bilie eilish youtube instagram unfollow tana mongeau

Još vijesti