Slika nije pronađena

Khloe Kardashian voli mijenjati način na koji izgleda, nekada toliko da povremeno ne liči više na sebe. Svima je jasno da koristi hrpu Photoshopa, šminke i plastičnih operacija, a zadnja fotka koju je objavila uhvatila je pažnju fanova Ariane Grande.

Reality zvijezda do sada je već puno puta šokirala promjenom svog izgleda, a u zadnjoj seriji fotki koje je objavila na Instagramu nikome nije promaklo koliko liči na nekoga drugoga, točnije, na Arianu Grande. Kombinaciju latex suknje i korzeta upotpunila je frizurom inspiriranom 90-ima i tada popularnim kečkama. Ovo je frizura koju je u zadnje vrijeme počela nositi Ari, a zbog kombinacije šminke, frizure i poze, fanovi su odmah skočili na Khloe. Netko je komentirao da dok je skrolao Instagramom, da je pomislio da je tu fotku objavila Ariana i da je prvo pomisao bila 'Ariana Grande izgleda baš dobro ovdje'.

Ovo iznad je fotka koju je objavila Khloe, a look Ariane zbog kojeg svi misle da izgledaju vrlo slično je sljedeći.

Koliko su slične i je li dovoljno da ih se zamijeni? Neki od komentara koji su joj se pojavili ispod slike nisu ni malo štedjeli na kritikama. Tako je netko napisao 'Da imam novaca i ja bi izgledala kao druga osoba' ili 'Lmfao svi znamo da tako ne izgleda' ili 'Mama od Ariane Grande. Za ozbiljno, prije nego je počela raditi stvari na licu bila je jako lijepa. Sve što je napravila je super, ali ne i potrebno'. Ari još uvijek nije komentirala svoju novu dvojnicu.

Foto: Instagram/ Instagram printscreen

M.T.

Pogledajte još:

Billie Eilish otkrila koja joj je to serija toliko dobra da ju je pogledala već 14 puta!

Justin Bieber ima novu dosta veliku tetovažu na vratu – i njegova mama nije ni malo sretna

Selena Gomez otkrila što je to uvjerena da njeni bivši misle o njoj!

dvojnica foto fotka Khloe Kardashian Ariana Grande instagram

Još vijesti