0

Mileyin ljubavni život činio se prilično dosadan jer je godinama bila s Liamom Hemsworthom, čak su se bili i zaručili, a onda je krenuo kaos. Prekinula je zaruke i odmah nakon toga bila s Codyjem Simpsonom, ali ni to nije dugo potrajalo. Evo s kim je sada.

Miley uživa i nije ju previše briga što itko drugi misli o njoj i njenim postupcima. Mnogi su bili tužni kada je raskinula zaruke s Liamom, ali to nije bila veza za nju i nastavila je dalje. Nakon toga nikome nije bilo jasno kako je i zašto Liama zamijenila Codyjem. Međutim ni taj odnos nije potrajao. Sada se ponovno viđa s nekime i izgledaju baš kao dobar par. Radi se o još jednom glazbeniku, točnije bubnjaru benda Liily, a on je Maxx Morando. Nije toliko poznat bend pa vjerojatno nisi niti čula za njega. Prije nekog vremena su se po prvi put pojavili zajedno na crvenom tepihu, na Gucci modnoj reviji.
I tada su krenula govorkanja, a sada je izvor blizak Miley potvrdio za Eonline da su njih dvoje stvarno u vezi. Stvari su službene iako nisu još niti jedan niti drugi to i javno potvrdili. Maxx je čak 6 godina mlađi od Miley, što je samo još jedan pokazatelj da su godine samo broj i da nema ništa loše u tome da je cura starija od dečka. Oboje su glazbenici, imaju neke zajedničke prijatelje – i tako su se i spojili. Isti je izvor potvrdio da su sretni i da je to to.Nitko nije niti posumnjao da se Miley viđa s nekime, prilično ga je dobro skrivala!

Pogledajte još:

Koji je član bivše grupe One Direction danas najpopularniji, a koji ima najmanje fanova?

Baka Prase i njegova djevojka prekinuli – otkrio je i razlog zašto je do toga došlo

Slavna manekenka objavila fotku na kojoj su je mnogi zamijenili s Arianom Grande

miley cyrusvezadečkocelebrity

36.498
članova EKIPE

Postani i ti dio EKIPE! REGISTRIRAJ SE!